AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 varmı bunun çaresi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/08/2005 :  01:45:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben warcraft ta hep orkları alırım ama geçen gün bir arakadaşlar yaptık arkadaş undead ları aldı ve banshee bastı ulen koca koca tauren ler karşı tarafa geçiyor savaşı kaybediyorum kuş basıyım dedim adam gargoyle basıp işimi bitiriyor bu banshee yi durdurmanın çaresi ni bilen varmı ?

catastro88
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 30/08/2005 :  03:06:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostum bız arkadaslarla warcraft ın cılkını cıkardık. Okula gıtmıoduk 7-8 saat kafede oynuoduk ayrıca herkes evınde kasıodu.. Sorunun yanıtını bilmiorm:D çünkü yok öyle bişi ama bunshee ler heroları alamaz taktık deıstırırsen orclarla rahatlıkla alabılırsın..
Mesela ne yaptın hero, Thrall dielim onu ve kuslarını alıp once ayrı bı takıma koyarsın ve bunshee lerı oldurursun.. Ayrıca undeadlerı ogrenmek ısteyen de var sa msjları beklıorm onlara bir sitede yönetici olan arkaadasım ıcın yazdıım undead ı en ınce ayrıntılarına kadar anlatan bı dosya gonderebılırm..

NOT: çalış,çalış,çalış yaparsın zor deıl ayrıca frozen throne oynuosunzdur buyuk ıhtımalle orda yenı olan hero yu al 6.lvl buyusu olumsuzluk bı tane invul. potion bulduun anda oyun senındır...
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/09/2005 :  00:50:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kuşlar hiçbir işe yaramıyor adamın gargoyleleri anında kemiriyor benim kuşları ama bende artık grunt basıyorum o adama karşı en azından daha kalabalık bir ordu oluyor bir kaç tanesi çevirse bile kazanabiliyorum zaten veriyorum orduma healing ward ve blood lust adam çevire kadar kazanıyorum haa bir de Zul'abar basıyorum banshee lerden bir tanesini hex yapıyorum eee.. ne demişler kar kardır
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000