AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Ciddiyedsizlik!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 29/08/2005 :  12:50:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar son zamanlarda dikkat ediyorumda siteye üye olan yeni kişiler çok seviyesiz ve bunun sonucunda da sitede atılıyorlar.
bunu önlemek için üye olmak isteyen kişileri IQ testinden mi geçirmek lazım :D

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/08/2005 :  13:16:21  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bunu yaparsak istemediğimiz sorunlar ortaya çıkabilir. İnsanları zekalarına göre hele de bir oyun sitesinde sınıflandırmak çok yanlış olur bence. Zaten böyle bir uygulamadan sonra kimsenin siteye geleceğini de sanmam. Evet, arada seviyesiz ve huzuru bozanlar oluyor ama bu biraz abartılı. Zaten kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapılıyor. Dersini alan alır, alamayana da selametle....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 29/08/2005 :  15:55:30  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ceberruh a katiliriim

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 29/08/2005 :  16:25:20  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
''Ciddiyedsizlik'' değil Ciddiyetsizlik yazılır.
Takip ettiğim kadarıyla ciddiyetsiz davrananlar zaten sitede barınamıyor.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 29/08/2005 :  20:25:24  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ozzzy de ceberruh da haklı gelenlere IQ testi falan sunmak sitenin itibarını falan da sarsabilir!.. 1,2 dengesiz için siteyi komik duruma düşürmek doğru olmaz asayişi bozan cezasını çekiyor !..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 29/08/2005 :  20:28:43  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
işin aslı bu tip insanların hareketlerine davam etmelerinin asıl sebebi sıcak kanlı (:)) üyelerdir. bu tipler zaten ne için geldiklerini çok kısa zamanda belli ediyor ve yöneticiler gerekli uyarıları yapıyor; gerekirsede üyeliğini kilitliyorlar. ancak net ortamında veya net cafe ortamında bulunduysanız bilinçli olarak bu tip davranışlar yapan insanları görmüşsünüzdür. kendi attıkları saçma sapan ve/veya hakaret dolu bir mesajın ardından cevap yazınca emin olun bu insanlar oturdukları sandalyede gülüyorlar. siz sadece sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz. bence en uygunu bütün üyelerin anlaşıp bu tip üyeleri görmezden gelmesi. bir karşılık bulamayınca ne kadar saçmalarsa saçmalasın eninde sonunda sıkılıp gidecektir. (zaten neredeyse 24 saat sitede bir yönetici bulmak mümkün, üye olarak bir yetkimizde bulunmadığına göre, en uygunu bu tiplerle ilgilenmeyi yöneticilere bırakmaktır.) bilmeden daha küçük kusurları bulunan üyelerde yöneticilerden gelen uyarıları daha ciddiye alıyor zaten. düşünün bir yere üye olmuşsunuz adamın biri size akıl veriyor tepkiniz büyük ihtimalle "sende kimsin kardeşim?" olacaktır. kaş yapayım derken göz çıkarmanın manası yok. bir uyarı yapacaksanız illaki, sorulan bir soru varsa sorulan soruya cevap verdikten sonra tavsiye babında başka bir paragrafta kurallara uygunluk bakımından yapılan hatayı sizden yaşca büyük bir insana anlatırmış gibi anlatmak daha uygundur. hiç bulaşmamakta mümkün ama yöneticilerin her yapılan ufak hatada her yerde mesajlarını görmekte çok hoş olmuyor; haliyle buradaki kullanıcılar olarak sorumluluğumuzu yerine getirmemiz gerekebiliyor. vesselam bunların çoğunluğu seneler içinde forumlarda gördüğüm olaylardan yola çıkarak kendi kendime oluşturduğum bir düşünce sistemi, katılıp katılmamak size kalmış.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000