AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 geçemedim diyosan tıkla
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/08/2005 :  18:09:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu konuda siz de ben de geçemediğmiz görevleri yazalım gerektiğinde siz bana gerektiğnde ben size yardımlaşalım

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 30/08/2005 :  19:00:42  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben Driving Schoolda burn and lap te kaç saniyede gold olur? ben 38 saniyede yaptım %94 oldu. diğerlerinin hepsi gold (%100)

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/08/2005 :  19:03:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla adamım iyi yapmışsın aslında 38 e altın vermeli çünkü sınır 40 ve sınırın altında yapmak çok zor ben de 39 yaptım daha sonra bek zorlamadım altın alcam diye 35 olabilir
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 31/08/2005 :  08:07:01  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 39da yaptım önce %76 oldu. 37 olabilirmi abi bide tek sorun bu değil daha önceden taksi görevinde 5 yolcu bindirdim bıraktım kaydettim. bi daha dendim hiç kimse binmiyo. üstelik 2.sinde lüx araba.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/08/2005 :  14:02:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anladığım kadarıyla herhangi bir taksicilik görevinden bahsedyosun bazen yakınlarda müşteri olmuyo ondandır görevi kapatmadan devam et
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 31/08/2005 :  14:33:28  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Umutcanuguz kardeşim. Üst üste cevap yazmışsın, biliyorsun bu kurallara aykırı. Dün KRONDOR herkesi uyardı haberin olsun. Kurallara uymayanların üyelikleri uyarmadan iptal edilecek diye. Bence baştaki iki mesajı sil.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000