bence grupta rezil olabilirler!Bunu bir gsli olduğum için söylemiyorum ben tam tersi fb yi tutuyotrum!Çünkü onların başarısı işimize yarayacak belkide 2. takımımızda ön elemesiz şampiyonlar ligine katılacak!Ama fenerin işi zor!
Bence rezil olacaklar..Geçen sene bile normal bir grupta 3. oldular...Ama bu sene Şampiyonlar Ligi nin esas gücünü görecekler diye düşünüyorum....Milan,PSV,Schalke....
Tabii ki ben bir Türk olarak çıkmasını çok isterim...Hatta kupayı almalarını bile çok isterim...Kim istemez zaten...Ama rakipleri çok güçlü....Fenerbahçe sadece Türkiye Süper Ligi nde başarı yakalayabiliyor nedense....
Ben bir türk evladı olarak FB'yi tutarım lakin gel gör ki işleri çok zor.PSV; eski gücünde değil 5 tane as futbolcusu ayrıldı takımdan.Schalke 04; harika bi takım oluşturdular.Milan;zannediyorsam fazla söze gerek yok.:D Umarım fenerbahçe bizim yüzümüzü yere baktırır da grupdan çıkar
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277