AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 FENERBAHÇE= ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ROBİN HOOD
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/08/2005 :  20:44:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
FENERBAHÇEİN BU SENEKİ ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINDAKİ MÜCADELESİNDE NASIL BİR SONUÇ ÇIKARCEVAPLAR SAYGILARIMLA

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 01/09/2005 :  11:04:56  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence grupta rezil olabilirler!Bunu bir gsli olduğum için söylemiyorum ben tam tersi fb yi tutuyotrum!Çünkü onların başarısı işimize yarayacak belkide 2. takımımızda ön elemesiz şampiyonlar ligine katılacak!Ama fenerin işi zor!

don't cry for me!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 01/09/2005 :  11:10:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence rezil olacaklar..Geçen sene bile normal bir grupta 3. oldular...Ama bu sene Şampiyonlar Ligi nin esas gücünü görecekler diye düşünüyorum....Milan,PSV,Schalke....

Tabii ki ben bir Türk olarak çıkmasını çok isterim...Hatta kupayı almalarını bile çok isterim...Kim istemez zaten...Ama rakipleri çok güçlü....Fenerbahçe sadece Türkiye Süper Ligi nde başarı yakalayabiliyor nedense....

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/09/2005 :  11:59:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir türk evladı olarak FB'yi tutarım lakin gel gör ki işleri çok zor.PSV; eski gücünde değil 5 tane as futbolcusu ayrıldı takımdan.Schalke 04; harika bi takım oluşturdular.Milan;zannediyorsam fazla söze gerek yok.:D Umarım fenerbahçe bizim yüzümüzü yere baktırır da grupdan çıkar

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sergey
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 05/09/2005 :  17:35:55  Bilgileri Göster  sergey için bir ICQ İletisi Gönder  sergey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç umudum yok!Çok kötü sonuÇlar alıcaklar.

cruel_boy
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 05/09/2005 :  18:27:30  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
feneri ezip geceçekler o gruptan çıkması çok zor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000