|
| Yazar |
Konu  |
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/09/2005 : 12:50:51
|
| Krondor'un dediğini bende duymuştum. Ama gerçekte futbolu ilk çinliler buldu ama bu günkü modern futbol'a uyarlıyanlar ise İngilizlerdir. |
 |
|
|
LORTH_ARAGORN
Üye

Turkey
İleti 52 |
İletim - 01/09/2005 : 14:01:23
|
krondor abi doğru soyluyor yanılmamıssın gecen gun belgeselde ızledım |
sen türksün göster ürksün!!! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/09/2005 : 21:23:28
|
| Sanırım bir savaşta bulunmuş.14.YY'de Saksonlar Vikingleri yendiğinde bir Viking askerinin kellesi ellerinde kalmış.Bu kelleye ne yapacaklarına karar verememişler ve en sonunda onu tekmelemeye karar vermişler.Hain Futbol adlı kitapta okumuştum ama sanırım yazdıklarımızın hiçbirinin kanıtı yok |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
karasuvari_444
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 01/09/2005 : 23:26:43
|
bence futbolu bulan ve bilen kişiler şunlar
pele maradona platini
|
 |
|
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/09/2005 : 00:14:39
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Sanırım bir savaşta bulunmuş.14.YY'de Saksonlar Vikingleri yendiğinde bir Viking askerinin kellesi ellerinde kalmış.Bu kelleye ne yapacaklarına karar verememişler ve en sonunda onu tekmelemeye karar vermişler.Hain Futbol adlı kitapta okumuştum ama sanırım yazdıklarımızın hiçbirinin kanıtı yok
Ya bunlar hep hurafe futbol ilk çinde görülmüştür ama bu günkü haliyle ilk ingilizler oynamıştır Krondor'un söylediği gibi bir olayı ben de okudum bu şunu gösteriyor bir topa tekme atarak oynamak öyle cazip gelmişki iki millet te birbirinden habersiz bu oyunu bulmuş şimdi tam hatırlamıyorum ama Fen de de bir kural'ı birbirinden habersiz iki kişi ayrı ayarı bulmuştu |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|