AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 DÜKKAN NASIL SATIN ALABILIRI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

em_bener
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 01/09/2005 :  17:27:07  Bilgileri Göster  em_bener'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dükkan almak icin uras1yorum alamiyorum.Nasil Alacagim

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/09/2005 :  19:17:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biliyorum çok zor ama benin komşum belediye başkanıydı onunla arayı düzelttim sonra satın alabiliyorsun dükkanı ama dükkanı temiz tut zabıtalar geliyor bir kere bana 20000 similation ceza yazdılar
Sayfanın En Üstüne Git

em_bener
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 02/09/2005 :  12:49:59  Bilgileri Göster  em_bener'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nereden bulacam belediye baskanini peki ? hangi bölümdesin 1 mi 2 mi 3 mü ve hangi ailedesin
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 08/09/2005 :  21:58:30  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu dükkan nasıl alınıyor hangi simste var bu??

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 10/09/2005 :  17:12:42  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gerçekten hangi simste?
Sayfanın En Üstüne Git

almina19
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 13/09/2005 :  19:01:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya hakikaten sims 1 de yok galiba bide bu house partyde sadece parti falanmı veriyosun başka özelliği yokmu bu oyunun simslerimizin kişilikleri geliştikçe çeşitli şeyler çıkıyomu ortaya?

yarın geri kalan ömrümün ilk günüdür....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000