AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Bölgeler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

AXel
Üye

İleti 14

İletim - 03/09/2005 :  08:01:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
San Andreas'ta bir bölümden sonra şehirdeki renkli yerleri almaya başlıyorsunuz.Ama oyun ilerledikçe bunlar kalkıyor.Bunların bi daha gelme şansı yokmu yoksa biz geç mi kaldık almak için?

ee

ozan2
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 03/09/2005 :  16:53:05  Bilgileri Göster  ozan2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayir gec kalmadin onlar bolum gectikce aciliyo kendiliginden senin bi sey yapmana gerek yok

ozan
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 03/09/2005 :  19:26:26  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şehirler ve kasabalar açıldığında o bölgeler açılıyor. Kırmızıları alamıyorsun. Yeşilleri alabiliyorsun.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 03/09/2005 :  20:14:58  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir görevden sonra yok oluyo sonra the riot muydu neydi o bölümde tekrar açılıyo.Riot a yakın bir yerde.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 17/09/2005 :  17:38:38  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten benim önerim ilk çıktığında pek yer alma çünkü sonra hepsi gidiyo
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000