AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Askeri Helikopter
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

byeark
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 03/09/2005 :  20:51:51  Bilgileri Göster  byeark için bir AOL İletisi Gönder  byeark için bir ICQ İletisi Gönder  byeark'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  byeark için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler ben bu helikopteri nası çalcam yaw. gazino soygunu için hazırlık yapılan $(dolar) işaretli yerden aldım. bi yardım

Byeark

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 03/09/2005 :  22:14:35  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Haritada gösteriyo ordan alıcan.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

byeark
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 03/09/2005 :  23:06:39  Bilgileri Göster  byeark için bir AOL İletisi Gönder  byeark için bir ICQ İletisi Gönder  byeark'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  byeark için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
onu bizde bilyoz içeri girince döşüyolar herife. nası yapcam onu anlat

Byeark
Sayfanın En Üstüne Git

mserkank
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 04/09/2005 :  05:29:54  Bilgileri Göster  mserkank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi araçla içeri giriyosun karşıdaki binanın oraya git geleni gideni vur kısa bi süre sonra gelenler bitiyo yada vurmadan da hızlıca içeri gidebilirsin ama öyle daha rahat gideceğin yer solda sokak arası gibi olan yer oralardada adamları vurmaya devam ediyosun binanın arka tarafında merdivenler var oraya çık ama dikkatli ol orda bi kaç kişi daha var sonra helikopterler geliyo zaten seni uçaksavara yönlendiriyo onları vurup helikopteri çalıyosun bu kadar

UYKUM FİRARİ GECEM FİRARİ BEN FİRARİ BU SAATTE
mserkana@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000