AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 İşaretler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

sergey
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 05/09/2005 :  17:12:48  Bilgileri Göster  sergey için bir ICQ İletisi Gönder  sergey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana böyle şeyler çok saçma geliyor.bunlara inanmama imkan yok.bunlar insanların uydurduğu kanıtı olmayan şeyler bence.

cruel_boy
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/09/2005 :  12:44:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Savaş döneminde uçaklar bomba atış talimi yaparken hedefin ne kadar isabet yüzdesi ile vurulduğunun tesbiti için yere işaretler çizilirdi. Ayrıca geniş, ıssız alanlar ve çöller gerek bombardıman tatbikatları gerekse de yeni silahların testleri için Rusya, ABD, Fransa ve benzeri ülkeler tarafından kullanılmışlardır ve kullanılmaktadırlar. Yeterince açıklayıcıdır umarım.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 06/09/2005 :  13:24:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede çok saçma şeyler bunlar.Uzaylının o kadar iyi teknolojisi olacak,sadece şekil çizip gidecek...Çok saçma

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

ulasbasoglu
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 07/09/2005 :  15:26:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uzayda yasayan farklı canlılar olduğuna inanırım ama bunlar bana pek inandırıcı gelmedi
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 07/09/2005 :  16:36:17  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
51. bölgenin asıl hikayesi kısa ve basit..
Amerikalı amcalar yeni bi uçak deniorlar. Tabe hiç kimsenin haberi olmuo. Bi köylü bu uçağı görüo. Doğru bizimkilere gelio. Resimdir cart curt vs.. Bizimkiler kendi çıkarları adına köylünün dediklerini yalanlamıyorlar. Olay sürüp gidio vs..
"İhanet Noktası"nda konuyla ilgili bilgiler bir bölümde gayet detaylı olarak anlatılmıştır. Benim dediklerim mantıksız geliosa die..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: