AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 İşaretler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 08/09/2005 :  23:10:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm.. Bu işaretleri bildiğim kadarıyla kendilerine Circle Makers diyen bir grup zevk için veya ünlü olmak isteyenlere para karşılığı yapıyor. Biz de yapsak mı acaba, iyi para var mıdır bu işte :D

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

ayberksen
Üye

Turkey
İleti 74

İletim - 08/09/2005 :  23:15:59  Bilgileri Göster  ayberksen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla arkadaşıma teşekkür ederim bu araştırmayı yapıp özenle bize sunduğu için ama bişey solemem gerekirse sadece amerikalıların seneryo arayışı içerisinde olmalarının kanıtı yada biraz daha turist çekmeyi plan lıyolar.bush babamızın parası bitti herhalde;) (zaten saçma deilmi amerikanın 51.bölgedeki uzaylı araştırmasını gizli tutması adamlar zaten naapsakta gündeme otursak telaşı içindeler) herkese teşekkür ederim fikir leri için gerçekten fena deil o resimler biraz daha gerçekçi olsaydı şimdi uzaylı avına çıkacaktım:)))))))

sH@dOw___HuNtEr
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/09/2005 :  00:13:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Atladığınız ufak bir nokta var. Bu işaretlerin bir kısmı yüzyıllardır var. Bir diğer nokta da bunların hepsinin Amerika'da olmaması. Dünya'nın çeşitli yerlerine dağılmış durumdalar. Tabii tarlalarda veya yerleşim bölgelerine yakın yerlerde yapılmış şekillerden bahsetmiyorum. Bunların çoğunun insanlar tarafından yapıldığı belli oluyor. Dark Knight'ın bahsettiği Circle Makers adlı grubun sitesine (www.circlemakers.org) bakınca da en imkansız gözüken şekillerin bile insanlar tarafından yapıldığını görebiliriz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

LORTH_ARAGORN
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 09/09/2005 :  10:48:43  Bilgileri Göster  LORTH_ARAGORN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bunu bende bılıyorum krondor ama bu ısaretler gıbı degıl bunlar o ısretler degıl onlar daha farklı bunlar sahtesı

sen türksün göster ürksün!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000