Aspsitemv1.8 indirdikten Sonra Ftp programımızı Açıp Ftp adresinizi kullanıcı İsminizi Şifrenizi Girerek Giriş Yapıyorsunuz Sonra İndirdiyiniz aspsitemv1.8 i Sıkıştırılmış Klasörden Çıkarıp Tüm Asp Dosyalarını ve Klasörleri Kopyalayıp Ftp Afresine Atıyoruz Dosya Atma işlemi Bittikten Sonra Ayarlar.asp Yi notdefteri Yardımıyla Açarak Kendinize Göre Düzenliyorsunuz Sonra Admin girişi Yaparak Admin Panelinden Bütün Düzenlemeleri Yapabilirsiniz Admin Kullanıcı İsminiz : admin Şifreniz : admin Dir Deyiştirmeyi Unutmayın : ) Aynı Şakilde ben Yaptım Ama Düzenlemeye Fırsatım olmadı Aşşagıdan Bakabilirsiniz Birde tr.cx.com dan Yönlendirme Hesabı aldımmı Tamamadır
html editörüne girip ordan hazır kodları ekleyip yapa bilirsin ama veri tabanı oluşturman lazım onunda kodu var ben yaptım adres www.hazırkod.com'da bulabilirsin bol site yapmalı günler
Aspsitemv1.8 indirdikten Sonra Ftp programımızı Açıp Ftp adresinizi kullanıcı İsminizi Şifrenizi Girerek Giriş Yapıyorsunuz Sonra İndirdiyiniz aspsitemv1.8 i Sıkıştırılmış Klasörden Çıkarıp Tüm Asp Dosyalarını ve Klasörleri Kopyalayıp Ftp Afresine Atıyoruz Dosya Atma işlemi Bittikten Sonra Ayarlar.asp Yi notdefteri Yardımıyla Açarak Kendinize Göre Düzenliyorsunuz BAK ARKADAŞIM BURAYA KADAR YAPTIM BUNDAN SONRASINI DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISIN.HİÇBİRŞEYİ ATLAMADAN MESELA ADMİN GİRİŞİ YAP DİYORSUN NASIL YAPACAZ VB.