ozzzy sanandreas ta jizzy nin görevlerini geçmek zorunlu mu?
Oyunu bitirmek için şart değil. Fakat oyunu bitirdikten sonra da bu görevleri tamamlayabilirsin. O görevlerin hepsini bitirirsen Jizzy' nin dükkanından para kazanmaya başlıyorsun hepsi o kadar.
ozzzy bir görev var bi türlü geçemedim sniper alıyosun bi adamı takip ediyosun sonra adam taksiye biniyo gene takip ediyosun sonrasına geçemedim bir yardım eder misin ozzzy?
ozzzy bir görev var bi türlü geçemedim sniper alıyosun bi adamı takip ediyosun sonra adam taksiye biniyo gene takip ediyosun sonrasına geçemedim bir yardım eder misin ozzzy?
O bölümde adamın bindiği treni takip ediyorsun. Trenin ilk durduğu istasyonda adam trenden iniyor. Adama fazla yaklaşmadan takip ediyorsun. Daha sonra adam taksiye biniyor. Sen de kendine bir araç bulup yine ayı şekilde adamın bindiğe taksiye fazla yaklaşmadan takip ediyorsun. (Ekranda bir bar çıkıyor zaten fazla yaklaşırsan bu bar dolmaya başlıyor) Biraz takip ettikten sonra taksi bir iskeleye giriyor ve adam iskelenin sonunda bir adamla konuşmaya başlıyor. Senin yapman gereken aracını fazla yaklaşmadan park etmek ve araçtan inip sniper ile adamı ve yanındakini öldürmek. Görev tamamlanıyor.