|
Yazar |
Konu  |
ShApErD
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/09/2006 : 11:22:12
|
arkadaşlar burda rap hastası olanlar bana msn lerini verebilirlermi bekliyorum ok rap hakkında konuşacak ve rap dinleyecek insanlara ihtiyacımız var. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/09/2006 : 12:48:46
|
yow yow yow istanbul underground oyunsitesi. yer altından geldik ele geçirdik oyun alemini. yow yow yow sogapa,fuat,ceza benim yanımda halt yemiş yow yow yow verdim ağızlarına emziği susturdum onları. yow yow yow var mı bende büyük rapçi. yow yow yooooooooowwwwwwwwwwwww WOWWWWWW |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ShApErD
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/09/2006 : 12:52:11
|
sözlerine dikkat et tamamı sen kimsi de sagopanın ceza nın hakkında böle konuşuyorsun ortamı germe seviyene göre rap yap bu şarkılarını kargalara söle çocuklar bile senden daha ii rap yapar |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/09/2006 : 12:57:20
|
yow yow yow dostum sen niye kızdın bana ben sadece rap yaptım. yow yow yow anladımki benden rapçi olmaz.çocuklar bile bende i rap yapıyor. yow yow yow bırakıyom ule rap'i dönüyorum metal'e yow yow yow. yaşasın metal,yaşasın rock yow yow yow. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ShApErD
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/09/2006 : 13:00:30
|
ha adamım böle ii olmuş artık yow kelimesini de kullanma ok sen rap yapamıyorsun yetenek meselesi üstüne alınma ok sen rock söle oko zaman kimse bişey söyleyemez |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|