AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rap Sanat mı ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 23

LAi
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/09/2006 :  00:00:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kardeşim , rap bi avuç hayata kızgın kompleksli insanın dertlerini dile getirmeleridir siz insanlar bu adamların dertlerini falan dinliip buna müzik diyosunuz bi kere müzik dediiniz şeyde " ıptıs cıptıs " bide " wikipaaaa" diye ezik efektler var yani sanatı bırak rap müzik bile olamiicak kadar sefil bi olay
Sayfanın En Üstüne Git

LAi
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/09/2006 :  00:15:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
misantrooper sevitesiz falan değil arada haberiniz ola ... neyse rapçi adamlar , ya bir kere rape "sanat" derken bu "sanatsal" çerçeveyi bana açıklarmısın ,Silindi! diyosunki "sizin müzikte distortion hede hödö bass bateri" sen çık gel onları çal bakalım , bunun orta halli yada virtüözlükle alakası yok her müzik türünde amatörlerde vardır profesyonellerde vardı çalabilipte çalmıyanlarda vardır ... ama rapin amatörü falan yok ... daha bugün derste Silindi! olsun diye 3 sayfa rap şarkısı yazdım arakadaşlarla altımıza ettik gülmekten fakat fark ettimki normal rap şarkılarından pek bir farkı yok genelde " hayat çok acımasız ... Silindi! bu hayatı ... polisler peşimde karılar elimde " falan filan
ha metal niye sanattır ... çünkü bir metal parçası yazılırken orda bi enstrümana yıllarının emeğini vermiş bir adamın kompoze ettiği bir parça vardır adam kendini çaldığıyla ifade ediyo ... satriani , becker falan dinle şarkılarının her notasının parçanın adıyla bile nasıl çeliştiğini hissedebilirsin işte bu sanattır ama gelipte " höööö annem beni dövdü babam bana tecavüz etti " veyahutta " karılar çok param Silindi! " bunlar boş işler kardeşim aç bakalım megadeth şarkılarının sözlerini gör bakalım neler yazıyo .... böyle amaçsız şeyleri bi şarkıya koyupta arkaya bi ritm koyduktan sonra hızlı hızlı saydırmak nasıl bir ifade yoluysa artık ...
bu arada metalci adamın geyiği ayrıdır ... ben rapçi ortamındada bulundum vaktiyle tek bahsettikleri " abi bende şu araba olacak bilmemne karı atıcam falan " otur bakalım adam gibi bir metalciyle sohbetine muhabbetine doyum olmuyo ... bu farkı yaratan müziin etkisidir insanda siz öyle abuk abuk adamların sinir kusmuklarını dinleyerek bi herhangi bi ideoloji yerleştirebiliyosanız kafanızda helal olsun valla
Sayfanın En Üstüne Git

LAi
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/09/2006 :  00:19:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ve bu arada uckazaz adama seviyesiz diyebilipde ukalalık taslıyosan önce bi kendine göz at ... insan ne hata yaparsa yapsın gelipte muhattap olmiicam falan deme acemiliine veriyosan sende onunla seviyeli konuşmaya çalış ...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/09/2006 :  01:08:30  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LAi duygularımızı ifade ederken lütfen argo kullanmayalım.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/09/2006 :  02:15:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Major'un söylediğine ek olarak, tarzlarını beğenmiyorsun diye bu kadar da aşağılamana gerek yok. Mesajların, ortamı germekten başka bir işe yaramayacak.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 23 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000