|
Yazar |
Konu  |
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 30/08/2006 : 21:24:15
|
insanlarda zaten hep kendilerini tekrar eder durularmış ..  |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 01/09/2006 : 11:02:38
|
yani kısaca bana göre sanat değil.. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 02/09/2006 : 15:14:47
|
burdan anlaşılıyorki SonuÇ : Rap te Metal de Sanat Değil .. He eğer Metal sanat oluorsa rap te olur ama rap sanat olursa metal her zaman olmayabilir. Metal çok iğrenç ya   |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 03/09/2006 : 10:11:40
|
Metali sevmiyorum o zaman sanat değil düşüncesiyle ilerlerseniz ilerde başka konularda adam yerine sayılmazsınız. Rap i seiviyorsun metal i sevmiyorsun. Rap sanat olunca metal neden her zaman sanat olamıyor? Bunun için doğru dürüst bir açıklama getirmeni bekliyorum. |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 06/09/2006 : 15:02:44
|
Arkadaşlar dinlediniğiniz müziğin bir sanat olması için gerçekten müzik olması lazım,müzik denilebilecek düzeyde bestelenmiş olması lazım.Notaları uyumlu biçimde yan yana getirip, ritimi uydurup üstüne şiddet ve hakaret içeren sözleri ekleyip müzikten bahsedilemez.Bunun için de her yoldan geçen ben müzik yaptım, şarkı besteledim diyemez.İşinin ehli,müziğe senelerini vermiş(bunu tecrübe açısından söylüyorum), kabul görmüş bir sanatkarın eli değmedikçe yapılan işe ya da ortaya konan esere sanat denilemez.Nota bilgisi sıfır,gözlerine kan bürümüş,eleştiri ve iğnelemeyi terbiyesizce ortaya koyup kendini bilmez bir halde belirli bir toplumun ve genç kitlenin öncüsü olmuş insanlara sanatkar muamelesi yapılıp tapıldıkça insanlardan belirli bir müzik kültürü birikimi bekleyemeyiz.Yaklaşık 3 senedir beste yapıyorum, gayet de iyi tepkiler alıyorum ama bu sadece müziktir.Sanat olamaz, mümkün değil.Eğer ben buna sanat dersem ya da ''Ben bestekarım.'', ''Ben sanatçıyım.'' dersem kendimi Türkiye'nin ve dünyanın onca sanatkarıyla,müzik adamıyla bir tutmuş olurum. Bu Rap için de geçerli, Metal'in sanat olup olmamasının konuyla hiç bir alakası yok (öyle ya da böyle).Ama rap'in kesinlikle hiçbir sanatsal değeri yok.Dinlerken hisleriniz değişebilir, kendinizi iyi hissettirebilir, hatta duygu patlamaları yaşayabilirsiniz ama bu sizinle ilgilidir, müziğin hangi seviyede olduğu ile ilgili değil. Müzik insanın anlatamadıklarına tercüman olmalıdır, rahatlatmalıdır, çünkü normali budur.Ben rap dinleyip de rahatlayanına henüz rastlamadım,sizin de rastladığınızı sanmıyorum açıkçası, varsa da buyursun gelsin. Çok uzun oldu ama idare edin artık.Nacizane fikrimdi, saygılar.
|
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|