slm bişey sorcam! şimdi ben level 1 i geçtim sonunda çanı vurdum. ama bilgisayarım biraz problemli olduğu için level 2 yi açmadı. benim level 1 i oynamadan level 2 ye geçmemi sağlayacak bir hile varmı?? verirseniz çok sewinirim..... tşkler....
Malesef böüm atlama hilesi yok.Çandan sonra açılan kapıdan içeri girip birşeyler daha yaptıktan sonra diğer level'a geçiyorsun çanı vurunca çanı gösteren küçük bir demo gelecek onumu atlatamadı?Eğer ara demolar gelirse hemen enter yap geç malesef izleyemessin ama oyunun devam etme şansı var yanlız oyunun tadı kaçabilir. http://www.tombraiders.net/stella/savegame.html#tr5save Stella ablamızın(kendisi fena tombraider fanıdır:) sitesinden save dosyasının sendeki save dosyaların içine ekleyebilirsin,umarım çalışır.
yanlız ben şöyle bi hile bulmuştum. oyun sırasında inventory ye gelip, L1+L2+R1+R2 ye basıp,üçgeni yukarı doğru it. yazıyodu. bu bi kaç şeyin sonsuz olması içindi. tabii ben L1 L2 den filan hiç birşey anlamadım. ne anlama geldiğini biliyormusunuz?