|
| Yazar |
Konu  |
|
MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 17/09/2005 : 17:28:46
|
slm beyler ben günümüzün en çok okunan yazarlarından dan brownın 4 kitabı içinde en beğendiğinizi belirtmenizi istiyorum. valla benim sıralamam şöyle olucak 1- melekler ve şeytanlar 2- ihanet noktası 3- dijital kale 4- da vinci şifresi gerçekten hayatımda melekler ve şeytanlar kadar sürükleyici bir kitap görmedim. okumayan varsa çok büyük kayıp!!! müthiş karakterler - inanılmaz bir konu - hiç bitmeyen gerilim!! kesinlikle hayatımda okuduğum en güzel kitap!! |
güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz! |
|
|
death
Üye

İleti 33 |
İletim - 18/09/2005 : 01:04:52
|
bey deilim(!) lakin melekler ve $eytanlar'ın da vinci $ifresi'nden daha guzel oldugunu dü$ündügümü belirtebilirim.. ötekileri okumadım.. |
you were from a perfect world a world that threw me away today today to run away a pill to make you numb a pill to make you dumb a pill to make you anybody else but all the drugs in this world won't save her from herself |
 |
|
|
MrTrouble11
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 22/09/2005 : 22:56:28
|
| pardon yaw napalım burası böyle genelde oyunlara yönelik bi forum olunca erkek çoğunluğu oluo öyle deyiwermişim çok pardon!! we benden bi tawsiye, harry potter çıkmadan bence ihanet noktasını oku bak pişman olmazsın & uzun da süreceğini sanmıyorum bayan (!) . diğer arklardan yorum beklioruz hala |
güneşin buz tuttuğu yerde alev olmaz! |
 |
|
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 23/09/2005 : 12:11:40
|
| ben ihanet noktasını okudum iyiydi. da vinci şifresi şifresinede arkadaşta bir göz attım şahsen çok fazla sarmamıştı (ancak tamamını okumadım) diğer arkadaşlardanda yorum bekliyoruz dedin diye yazıyorum; gördüğün gibi bütün kitaplarını okumadım :) kitap okumak büyük lüks yav. 20+ ytl verip alıyosun bir kitap devrisi gün bitiyor, bir işte çalışıyor dahi olsam istediğim bütün kitapları okuyamazdım büyük ihtimal eheh... |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/09/2005 : 20:58:42
|
| meleklekler ve şeytanlar kesinlikle davincinin şifresin'den daha sürükleyici ve güzel |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 23/09/2005 : 20:59:34
|
| Bence Melekler ve Şeytanlar.Dan Brown'un kitaplarını Da Vinci Şifresi,Melekler ve Şeytanlar,Dijital Kale,İhanet Noktası şeklinde okudum.Ama nedense İhanet noktası ve Dijital kale beni diğerleri kadar saramadı(herhalde diğer kitaplardaki mistik havaya alıştığım için).Yeni kitapları bekliyoruz |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|