AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 en sevdiğiniz müzik kanalı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  16:03:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
uckazaz tarafından yazılan:

Nedir bu japon sempatisi yaw?Japon rock falan da diyordun.Nerden buluyorsun japon kanalını?Japon rockını :D Japon dövüş sanatları,japon kılıcı katanaaa haaaçaayytt!ehehehee :D

Japonca dersler ile kendo da başlıyor (çok yakında) =)
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 05/12/2007 :  17:17:15  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kral
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 05/12/2007 :  17:42:00  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
MTV TÜRKİYE üstüne kanal tanımam...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

zülal
Üye

Turkey
İleti 49

İletim - 05/12/2007 :  17:47:43  Bilgileri Göster  zülal'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
power turk,dream,nr1:D

**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının
yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır.
Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz
ve yaşamayacaktır.
M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/12/2007 :  17:53:34  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
MTV Türkiye değil de direk MTV gerek şov programlarında izlediği yayın akışı gerekse seçtiği klipler dolayısıyla benim zevklerime daha bir hitap etmekte.. Tamam, belki gerçekten işin fazla suyunun çıkarıldığı programlar mevcut ama ilgili kuruluşlar da bu programları ayıklayayım derken kökten kazıdığını düşünüyorum. En azından en çok dinlediğim gruplardan Red Hot Chili Peppers klipleri ve röportajları grubun 2005 yılında mutlaka Türkiye'ye geleceğiz sözünü yerine getirmemesi dolayısıyla oldukça ender ekrana gelmekte..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: