nomercy'nin espri yaptığını anlayan çıkmadı mı? Yoksa bir ben mi yanlış anladım :)
Arkadaş smileyleri aşırı kullanmak istememiş, ondan dolayı bütün hakkını mesajın sonunda kullanmışYok canım, bana da gayet ciddi geldi.Tümden mesajı parantez içine alıp sonra smiley kullansaydı ona da tamam.
alıntı:Yaa arkadaşlar ben espiri yapmıştım,espiri anlayışınızda ne kadar kıtmış.
Bu da çok ucuz bir savunma olurdu herhalde..
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bu hack işine gelince bunlar artık mantar gibi olm en kuytu yerlerde hackerlik yapıyorlar istihbarat hesabı yemeklerinide etraftan ot falan toplayarak yada PC kablolarını koparıp makarna niyetine yiyerek geçiştiriyorlar kısacası bitkisel hyat bunlarınki sadece hack mack kıllık o kadar tabi iyi hacklerlarda vardırda bana hiç denk gelmedi o ayrı
ya şimdi sayın iskoprtx abimiz gelse hackleyemezmi yani..?Kim bilir belkide aramızda çok ii hackerlar var.sizinde Pc nizi hacklerler görürsünüz o zaman gününüzü adam bi kerede 47 bin site hacklio burayı hayli hayli hackler..!
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
Hey yavrum var öyleleri... server'ın fişini çekince 4-5 milyon siteyi "hackleyen" temizlik görevlileri de var diyorlar... hack tabirinin ayağa düşmesinin bir sonucu tabii tüm bunlar.
işte buyur yani bi gün bu lafları ederken bi böle hackera denk geldinizmi bırakın siteyi bilgisayarınız bi daha yapılamamk üzere çöker zuhaha ağır oldu
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::