AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 EuroBasket Finali
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 25/09/2005 :  09:37:22  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında yeni topic açmaya gerek var mı diye düşündüm fakat tüm topicler 12 Dev Adam, Türkiye ile ilgili olunca yeni konu açmaya karar verdim.

Dün(belki izlemişsinizdir)inanılmaz 2 yaı final oynandı.Fransa-Yunanistan maçında son dakikalara bayağı bir farkla önde giren Fransa rahatlamıştı.Fakat Yunanistan'ın 1 dakikada attığı 16 sayı(evet, yanlış duymadınız)ile Fransa sarsıldı.Sonradan Diamantidis 3 sayı buzzer beater'ı ile maç kazanan Yunanistan finale çıktı ve ufak çaplı bir mucizeyi gerçekleştirdi.Ve yine dün bence bir comeback olmasa da, İspanya-Almanya maçı son yıllarda EuroBasket'in en iyi maç(ı)larından biriydi diyebilirim.3.Çeyreğin sonlarına doğru kendini aşan İspanya farkı 9 sayıya kadar çıkardı.Özellikle bu sene NBA Draft'inde lottery pick olan İspanyol Fran Vasquez oyunun her yönüne katkı yaparken, Navarro'da neredeyse tüm serbest atışları soktu ve zor anlarda ipi eline almasını bildi.Fakat Nowitzki faktörünü unuttular.Mithat oyuna girdikten sonra hücumda her topu Nowitzki'ye indirince, Dirk dripling ve lowpost-highposttan yaptığı hareketlerle ikili sıkıştırmalara maruz kaldığı anda boş adamı bularak takımına üçlükler kazandırdı.Üçlüğün orda topu eline aldığı zaman, feykleriyle fauller yaptırdı, korkusuzca el üstünden zor şutlarla isabet buldu, miss-matchup'ları mükemmel değerlendirdi.Daha sonra Almanya ufak da olsa belli bir sayıdan geriden geldi ve farkı 11 sayıya çıkardı.Daha sonra Vasquez ve Navarro devreye girince fark 7 sayıya indi.Bir süre bu farkta kitlendi maç ama;İspanya yine sayıları buldu ve farkı 1 sayıya düşürdü.Navarro'nun üçlüğü ile yeniden öne geçen İspanya benchiyle birlikte havaya fırladı fakat Nowitzki çok geçmeden 1 üçlükle takımını yine 1 sayı farkla öne geçirirken bu sefer sevinme sırası Almanya'nın dı.Son saniyelere doğru mükemmel savunma yapan İspanya, maçın bitimine 20 saniye kala bir top çalmayla topu Navarro'ya bıraktı.Navarro savunmacısını geçip bir Parker klasiği olan Gözyaşı Damlasını bırakarak takımını öne geçirdi, bench coştu.Fakat birkaç saniye sonra Nowitzki inanılmaz zor bir pozisyonda Garbajosa'nın üstünden ortamesafe isabeti buldu.Maçın bitimine 3 saniye kala mola alan İspanya, denediği üçlüğün çemberden çıkmasıyla maçı kaybetti.Finale Almanya yükseldi.

HAKEMLER:İspanya-Hırvatistan maçı kadar rezilrüsvan olmasalarda yine çok kötü yönettiler ve sırf İspanya'ya çalıştılar.Finalde daha iyi olup Yunanistan aleyhine çalışmaları dileğiyle ...

Final:Yunanistan-Almanya finalinde Yunanistan'ın Nowitzki'yi savunacak bir Allahkulu henüz olmadığından çok zorluk çekeceklerdir.Ayrıca Greene, Mithat, Femerling gibi isimler gününde olursa vay Yunanlıların haline ... ama basketbol bu, hele için içinde hakemler olduğu zaman skoru bilemezsiniz, son saniyeye 15 sayı önde girip maçı 30 sayı farkla kaybedebilirsiniz.(2003 Dünya Şampiyonası Finali, Indianapolis Yugoslavya-Arjantin)İnşallah güzel bir maçla noktalarız turnuvayı ...

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/09/2005 :  17:36:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yunanistan kazanmasın da kim kazanırsa kazansın.
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 26/09/2005 :  22:11:54  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yunanistan kazandı .Ben de tam bir Yunan-Ermeni-Rum düşmanıyım fakat maçı izlemememe rağmen Almanya'yı 16(14 ? )sayı farkla yenmelerinden dolayı komşumuzun ellerinden öpüyorum.Belli ki iyi mücadele etmişler, Euro 2004'ten sonra bir de EuroBasket 2005, helal olsun gerçekten

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 27/09/2005 :  15:29:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten yunanistanın her alandaki durdurulamaz çıkışı şaşırtıcı bn almanyanın maçı kazanacaıını duşunuodum Futbolda ve baskette son avrupa şampiyonu Üstelik Eurovision'u en son yunanistan kazandı.Gerçekten büyük bi çıkışı war...
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/09/2005 :  17:50:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dikkat ettiyseniz Yunanistan spordaki başarılarının çoğunu sağlam defansı sayesinde kazanıyor.Hem baskette hem futbolda.Zaten basket defansın önemi tartışılamaz ama futbolda defansa çok önem verince oyundan zevk alamıyor seyirciler.EURO 2004 ü hepimiz hatırlıyoruz Yunanistan tüm maçları 1-0 kazandı.Yalan mı?Bir tek maçı 2-1 kazandı.Ben tüm maçlarda fark atsın demiyorum.90 dakika savunma yapıp bir atakla gol atmasın diyorum.Seyirciye zevk versin diyorum.Taraftarlar bu bilete verdiğim para boşa gitmedi desin istiyorum.Yoksa Brezilya'da bilir savunma yapıp 1-0 yenmeyi.Yunanistan böyle oynadığı sürece isterse 10 kez dünya kupasını kazansın umrumda değil.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000