AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta san adnreas HAYALET Kanıtı:
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 25/09/2005 :  15:46:35  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız cj nin annesinin hayaletinin olmadığını idda ediyordu buradan taaa rockstar bile kafa tutuyorum buyrun işte bunun kanıtı bakın indirin bakın Your Download-Link:

http://rapidshare.de/files/4585174/Hayalet_Belge_2.jpg.html

buyrun bakın

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 25/09/2005 :  16:30:47  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
photoshop tur bu

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 25/09/2005 :  18:58:43  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yok olum alakası bile gidin oraya biraz bkleyin sonra bomba felan atın çıkıyo kum fırtınası felanda çıkartıyo....

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 25/09/2005 :  19:23:32  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu resmi daha önce görmüştüm photoshop.Hem rockstar'a nasıl kafa tutarsın oyunu onlar yaptı.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

mserkank
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 26/09/2005 :  03:44:45  Bilgileri Göster  mserkank'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o resmi ben de görmüştüm kum fırtınası ve düşen uçak var ama hayalet falan yok

UYKUM FİRARİ GECEM FİRARİ BEN FİRARİ BU SAATTE
mserkana@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 26/09/2005 :  16:56:55  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt... bende zate ondan dedim phtoshop die

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000