AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 29/09/2005 :  09:04:43  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray'lıyım ama Fenerbahçe'lilere tebrikler PSV karşısında iyi oynadılar bende maçta Fenerbahçeyi tuttum tabi.

ercan84
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/09/2005 :  11:43:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol kardeş senin gibi taraftar zor bulunur.fenere gelince mükemmel değilsede mükemmele yakın oynadı.sıra shalke 04 de.....
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 29/09/2005 :  12:59:16  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eet haklısınız tabii yüğrk olarak psv yi tutmak ilginç olurdu ama böyleleri yok ta deiL dimi!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/09/2005 :  17:38:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ateş Schalke'yi de yakacak.Böyle oynadığımız sürece biz bu gruptan çıkarız.
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 29/09/2005 :  18:59:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi kutlarım.Gerçekten güzel oynadılar,umarım başarılı olurlar da eskideki rezillikleri örterler biraz .

sanırım bu konunun yeri spor bölümü...
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 30/09/2005 :  09:21:18  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyse serbest bölüm değilmi ama malesef Galatasaray Tromso gibi bir bir takıma yenildi nedeni rakibi küçümseme bence yok beş atarız bilmem ne gördük beşi tur atlayamadık nasıl oldu inanamadım neyse artık fenerbahçeyle beşiktaşa bakalım beşiktaş ta tur atladı sanırsam değilmi?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000