|
Yazar |
Konu  |
sezaronur
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 30/09/2005 : 13:48:42
|
Arkadaşlar.Yeni üye oldum ve Total War'ın delisiyim.Ancak M.Ö 234 Yılındayım. Ama ekonomi -15000 civarında.Nasıl düzeltebilirim.Birde orumun olmasına rağmen benden daha az ordulara yeniliyorum bunun nedeni nedir  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/09/2005 : 17:08:48
|
para kazanmak için komşu ülkelerle ticari antlaşmalar imzalamılısın ve kıyı şehirlerini ele geçirip deniz ticaretini sen kontrol etmelisin. ordularının yenilmesine gelince:onların orduları senin ordularından daha moderndir.o yüzden daha modern ordular kurmaya çalış ama modern ordular içinde daha fazla paraya ihtiyacın var. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 30/09/2005 : 18:39:14
|
her zaman dediğm gibi birkaç şehrini finanasal inşaat politikası yapıp valiye devret ordu sorusuna ise her şey senin elinde olduğu için pek cevaplanacak bi soru değil ama tavsiyem süvarilerden her orduda 3-4 birim yerleştir savaş alanındaki tepeleride iyi kullanman lazım |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
LURTZ2
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/10/2005 : 14:00:58
|
oğlum sen 15000 dinara az mı diyorsun o parayla manyak güçlü bir ordu yaparsın kimse seni yenemez |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/10/2005 : 16:20:05
|
-15000 LURTZ ve nerden oğlun o senin. Ewet bir ara ben de öyleyken bir şehir ele geçirdim ve halkı katlettim para geldi. Sonra orduyu şehirden dışarı çıkarıp diplomatla sattım sonra yine alıp halkı katlettim:) Not:Sana büyük düşmanlık besliyorlar |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 22/10/2005 : 17:31:28
|
iyi taktik paladin hiç bunu düşünmemiştim saolasın |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|