evt ben eski lvl60 lık necromun azına mıçtım.neden diyeceksiniz.bir kaç arktan save almıştım.o savelerin en ii eşyalarını multide kendi karakterime koydum fakat biraz abarttım.ben zevkli olacağını düşündüm ama hileden farksız oldu ve hiç gözünün yaşına bakmadan tüm saveimi sildim şimdi yeni karakter yapmak istiyorum.ama gerçekten sağlam ve hiç hile kullanmadan hellde de bitirebileceğim canavar deli dolu bişii yapmak istiyorum.ve hangi karakter olsun diye ve nasıl bi skill kullanayim ne tarz eşyalar kullanayim.bana fikirlerinizi tavsiyelerinizi.deneyimlerini yazarsanız sevinirim.hemde diğer arklara da fikir olmuş olur.her türlü fikri değerlendireceğim. şimdiden teşekkür ederim.
Yauw ilerleyin artık. assasini hiç sevmedim. ne işe yarıyo anlamadım bi yeteneğine puan verion ama onu geliştirmek için 10 puan falan lazım ilgili şeylere. trapları bence berbattı
Assassian a Laf AtmayaLım pLs.. Cok Iyı Karakter bence. Trapler sadece yardımcı. AsıL skilleri charge-up skills ve Finishing moves. Ayrıca shadow master ve Mind bLast manyak işe yarıyor :) tavsiye ederim yani.. Bahadir arkadaşım benden amazon la ilgili destek istemişti. vaktim olmadıqı için yazamamıştım. Amazonda Bow tavsiye ederim. Decoy ve Pierce ye 5, ImmoLation arrow 20, CoLd arrow 20, Magic Arrow 10, Valkyrie 20, Bunları açan SkiLLere de 1. Biraz Aksiyon Istıyorsan Guided Arrow ve MuLtipLe Shot a da yuklenebılırsın dostum :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»