|
| Yazar |
Konu  |
|
cave troll
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/10/2005 : 16:30:34
|
Yolda yürüyorsunuz ve birden gözünün bir cdciye takıldı.Yeni çıkan bir oyunun büyükçe bir afişi var.Yok hayır,yanlış görüyorum bfme2 çıkmış olamaz diyorsunuz kendi kendinize.Koşarak cdciye gidiyorsunuz ve evet,Bfme2 nin hakkını verip OrJiNaL bfme2 yi alıyorsunuz.Heyecanla eve doğru koşuyorsunuz ve evet,nihayet evdesiniz,Heceyanla Pcyi açıp oyunu yüklemek istiyorsunuz.Aha,bilgisayar çöktü.Hemen bir format atıyosunuz,ve evet artık Bfme2 yle aranıza hiçbirşey geçemez,anneniz dışında.Ekmek bitmiş,bi koşu bakkala gidiyorsunuz,bu sırada da pc açık,Bfme2 yükleniyor.Eve geldiğinizde %99 ve EVET BİTTİ EN SONUNDA ONCA YILIN HASRETİ BİTTİ Nefes nefese açıyorsunuz oyunu,evet arayüz ve menü mükkemmel tasarlanmış diyorsunuz kendi kendinize.Sonra skirmish bölümüne giriyim diyorsunuz ama orada kalıyorsunuz.Hangi ırkı seçeceksiniz (şimdi diyeceksiniz ki,bi soru sormak için neden bu kadar uzattın,anlatması bile çok zevkli oluyor)
  Ben ilk olarak ya elflerle ya da goblinlerle oynıycam
      siz neyle oynıycanız |
|
|
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 10/10/2005 : 19:10:38
|
| Çıktımı BFME2? |
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
|
cave troll
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/10/2005 : 19:15:34
|
| hayır çıkmadı |
 |
|
|
cave troll
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/10/2005 : 21:06:19
|
| arkadaşlar imzam güzel oldumu merak ettimde? ve GaNdAlF2 hikaye güzel mi? |
 |
|
|
karasuvari_444
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 11/10/2005 : 21:48:02
|
| CAVE TROLL BU OLAY BENİM BAŞIMA GELDİ VE BEN ÇILDIRDIM |
 |
|
|
cave troll
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/10/2005 : 22:15:23
|
bu olay geldi mi? vay be hayal gücü mebakın arkadaşlarım ben kahinim şak şak şak(alkış)şak şak şak(alkış)şak şak şak(alkış)şak şak şak(alkış) evet yeter bu kadar alkış ama nasıl olur bfme 2 çıkmadı??? yuuu yuuu yuuu(bana dabii)yuuu yuuu yuuu(bana dabii)yuuu yuuu yuuu(bana dabii)yuuu yuuu yuuu(bana dabii) tamam yeter bu kadar yuulama 
   |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|