AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call of Duty Bitti
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 30/10/2005 :  15:02:09  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
VAR!.. 1. ye göre daha saçma olmuş diyebilirim!.. Bitirmek hiç içimden gelmedi 1 deki kadar sürükleyici değil. Biliyomusnuz 1. oyunu 4 kere bitirdim ve Cpt.Price ı babam gibi görmeye başladım. Adam ölmesin diye peşini bırakmadım hele o gemili bölümde :D ..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 01/11/2005 :  10:30:35  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aRaqoRn tarafından yazılan:

VAR!.. 1. ye göre daha saçma olmuş diyebilirim!.. Bitirmek hiç içimden gelmedi 1 deki kadar sürükleyici değil. Biliyomusnuz 1. oyunu 4 kere bitirdim ve Cpt.Price ı babam gibi görmeye başladım. Adam ölmesin diye peşini bırakmadım hele o gemili bölümde :D ..

Aynı görüşteyim ilk oyunu bir kaç günde bitirdim ama ikincisini bi raddeden sonra kaldıramdım zaten sürükleyici de değildi.Ben de sildim.Ama daha sonra sırf oyunu bitirmek ve sonunu görmek için bitirdim.
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 07/11/2005 :  10:33:57  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tavsiye etmiyorsanız boş yere para harcamayalım o zaman.
Yerine tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı peki bu aralar?

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 08/11/2005 :  14:38:28  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ozzzy tarafından yazılan:

Tavsiye etmiyorsanız boş yere para harcamayalım o zaman.
Yerine tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı peki bu aralar?

Call of Duty 2 ve/veya Medal of Honor Pasific Assault

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

serribaba
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 03/05/2008 :  17:09:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ben call of duty 1 de bir bölümü geçemiyorum bölüm adı "Pavlov" bu bölümde o kadar çaba ediyorum adamlar gene beni öldürüyor bölümde tankları patlatacağız ama beni adamlar öldürüyor. Bu yüzden ben de şifreleri denedim şifreleri nasıl olduğunu uygullayamıyorum acaba şifreleri biliyorsan nasıl uygulanacağını RESİMLİ ANLATIM ile gösteririmisin? çok ihtiyacım var lütfen

...:::serhat:::...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000