AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome çözünürlük sorunu...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/10/2005 :  21:16:01  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar ben bu oyuna bir tr yama yükledim yüklemez olaydım. Oyunu açtığımda ekran kararıyor sanki çözünürlük yetmiyormuş gibi. Çıldırcam yaa :(. Sildim yine yükledim yine aynı sorun biri bana yardım etsin lütfen. Önceden çok iyi çalışıyordu.

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/10/2005 :  15:10:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Masüstü çözünürlüğünü yükselt benim de öyleydi hatta mause bile takılıyordu sorun ise masaüstü 800x600 iken oyun 1024x768'di düzeldi:)
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/10/2005 :  17:46:45  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ondan dolayı değil ama ben çözdüm yinede sağ ol...
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 18/10/2005 :  17:49:28  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benim grafik kartım çok kalitesiz olduğu için zaten oyunu abuk sabuk gösteriyor.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/10/2005 :  19:42:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nedenmiş major merak ettim?
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/10/2005 :  20:50:34  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya onu bilmiyorum ama :D oyunun klasörü içindeki prefences dosyasını silince oluyor. Çözünürlükle ilgili bir sorun vardı. Onu silince oyun eski ilk detaylarıyla başlıyor dolayısıyla sorun çözüldü.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000