AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half-life 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 30/10/2005 :  15:44:39  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunda HaywancıkLarı Yonetebılmek de Guzel bi ozeLLik. normalde yonetebıldıqımız tek haywancık o kucuk BöcükLerdi. Ama onlar da dönüp sana saldırabiliyordu.. Kısmi yonetim Yani :) Ama burda Tam Bir DespotLuk Söz Konusu. Haywancıklar Senın için Gerektiqinde öLüyorLar:) Gerçekten Tat katmış oyuna. Ayrıca oyuna DaLıp Sonuna kadar oynayıp Bitirip kPc Başından kalktıqın Zaman Kendini 3. dunya Savaşından cıkmış Gibi hissedebilirsin. Ben OyLe Hissetmiştim Şahsen :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/10/2005 :  16:38:43  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehe ehe toplayalım o zaman:)
Wolf Prince14 hocam tekrar hoşgeldin,umarın bir daha böyle tatsızlıklar olmaz,Seçkin üyeliğe gelirsek sağol ama benim için o kadarda önemli bir olay değil önemli olan bence sizlerle burada düşüncelerimi paylaşabilmek
HL2'ye dönersek evet böcekler güzel bir olaydı bu arada oyuna HDR modu eklenmiş(steam'dan indirilebilir)grafiklerde gözle görülür bir gelişim var ama şimdi yeniden oynamak istemiyorum.(E tabi biraz zaman geçsin unutalım dimi)

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000