AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Ottoman Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/11/2005 :  16:06:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Düşünenize olsa nasıl olurdu?Hep Rome Total War'ı konuşuyoruz.Allah var ki müthiş oyun ama neden Rome.Neden bir Türk çıkıp da Ottoman Total War yapmıyor?Bir de piyasa 2.Dünya Savaşı oyunu kaynıyor.Benim bildiğim bir tane bile 1.Dünya Savaşı oyunu ya da Kurtuluş Savaşı oyunu yok.

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 02/11/2005 :  16:16:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birinci Dünya Savaşı oyunu var,WW1:The Great War diye ama oyun Rus yapımı ve Türkler yok.Bir de Kurtuluş Savaşı oyunu vardı,Türk yapımı,soru yanıtlayarak bölüm geçiyorsun (ismini unuttum şimdi).Tabi yeterli değil hatta yetersiz .Benim de hayalim Turk:Total War...Harika olurdu.Orta Asyada başlayan macera,TCD ile sona erebilir mesela.Ama nerde o günler (nerde o siyasal destek,nerde o Türklük bilgisi vs.)...
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2005 :  17:41:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İsmi Cumhuriyet uckazaz. Ya-Pa-Maz-Sı-Nız! Çünkü yapsanız bile isimden sonra :Total War gelemez isim hakkı war
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 07/11/2005 :  19:56:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla biz de bu oyunu yapmak zor imkansızda değil ama destek yok

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/11/2005 :  16:39:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Paladin yanlış hatırlamıyorsam geçen gün bir dergide Cumhuriyet diye bir oyunun tanıtımını okudum.Başka oyunolabilir ama yalnız sorulara doğru cevap verip ilerliyormuşsun.Yani Total War gibi savaşı yönetmiyormuşsun.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 11/11/2005 :  19:41:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya evet o tarih dersi gibi bişey ahh...ahhh...keşke bizimde arkamızda bir activision'umuz bi ubisoftumuz bi ea'miz olsaydı.....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000