AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 rohana karşi hangi ırkı alıyorsunuz ve niçin??????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 11/11/2005 :  14:36:46  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karşıma gelin de goreyim sizin Isengard ınızı :D

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 11/11/2005 :  19:10:24  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben rohan'a karşı her zaman gondor olurum rohan'ın gondor'u yenmeside mümkün değil çünkü kalesi çok güçlü gondor'un.Ben yanlız rohan'a karşı değil diğerlerine karşıda hep gondor olurum.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 11/11/2005 :  20:02:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama rohanın ağaç adamları var ama çok pahalı 5000

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

macloch
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 14/01/2006 :  18:16:22  Bilgileri Göster  macloch'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar rohan hiç bir zaman en güçlü devlet diil rohat basit bi devlet hero ent ve elf size söleyim ısengard mızraklılarına war chant basınca elfleri bırak tower guardian bile yenemio hatta heal bile basabilirsiniz entler dersenizki zaten en basit şeyler balistalar entleri kaçırmıo asla zaten yüzyüze skillsiz hiçbir hero 1 bölük mızraklıyı yenemio aragorn dahil legolas zaten sadece 1 tane warg skill kullanmasın legolası gelip ezio zaten gandalf fln demeyin hayvan gibi lürtz var kitlersiniz iki dakikada balistalarla düşer hata ben eğlence için yanına mayın koyup patlatıodum en güçlü devlet kesinlikle ısengardır ben türkiyenin çeşitli yerlerinde bu oyunu oynadım ve hiç yenilmedim ısengard la eğer hala rohan ve gondordan bahsederseinz cevabınız vereyim

macloch
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 17/01/2006 :  11:47:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
macloch sana bişe sorabilirmiyim?

peki sen mordor hakkında ne düşünüyon

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu