AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 rohana karşi hangi ırkı alıyorsunuz ve niçin??????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/01/2006 :  20:08:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Gondor iyi seçim ama Rohan oynayan biri olarak zor bir seçim:D Gandalf ile 2 ülkeyi tek başına yendim. 1 hero = 2 Medium army oldu:p
Sayfanın En Üstüne Git

yigitov
Üye

İleti 5

İletim - 14/02/2006 :  01:18:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben derim ki rohana karsı alınabilinecek cok guclu bir ulke yok neden derseniz isengard olabilir ama herosu yok o yuzden gimli argorn lego teoden olunca biraz yenilmesi zor gibi mordor olunulursa nazguller b*ku yer lego nun cıftlı atısı gimli baltası eorvinin ve eomerin mızrayıyla 2 yatar gondor olunulursa gondor fena deel ama kusuru war damage ı hic yok nerdeyse bi gandalfın war yani rohana alına billinecek tek sey rohan bence
Sayfanın En Üstüne Git

Turkmen_042
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 14/02/2006 :  12:58:03  Bilgileri Göster  Turkmen_042'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben bu oyunda yeniyim ve iyiler senaryosunu bitirdim ama helm's deep senaryosunu bi daha oynamak istiyorum fakat bastan baslıyor helm's deep seneryosuna direkt gecis yok mu LUTFEN YARDIMM
Sayfanın En Üstüne Git

vasiyet
Üye

İleti 5

İletim - 24/02/2006 :  13:21:59  Bilgileri Göster  vasiyet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben gondoru alırdım çünkü rohan ın en güçlü yanı bence ent ler ama gandalh bi elektrikle 3-4 tane ent i halledio ve acayip rank alıo..
yada isengard ı alırdım mıztraklılar acayip atlı harcıyo...
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/02/2006 :  20:16:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Gondor u alırım çünkü 'GANDALF' VAR onun büyüleri ile ağaç adam falan kalmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000