bence 2010 kupasından ihraç ediliceksek onların karar vermesini bekleeden biz resti ekeliyiz. Böyle ayrımcılık olmaz yaaa. Bizi çekemiyolar işte, batıyoruz onlara. Kaldı ki isviçrenin oyuncularına bir fıske dahi vurmadığımız görüntülerle kanıtlanabilir durumda. Bu resmen adaletsizlik, eşitsizlik. Büyük ihtimalle(bizden nefret ettikleri için) aleyhimize karar çıkacak. Kesin ceza alıcaz da ihraç çok ağır bir ceza olur. Böyle bir durumda Türk milleti nasıl bir tepki verir bilemiyorum. Herhalde ülkemize gelen bütün turistleri döverek geri postalarız :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
arkadaşlar şuanda o siteye baktım %41 evet %58 hayır. Ancak bu anketler fifanın kararını ne kadar etkileyebilir ki. Ya da hiç etkilemez.. Genede bir umut.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."