|
| Yazar |
Konu  |
|
Gallardo
Üye

İleti 21 |
İletim - 20/11/2005 : 13:05:58
|
Sizce hakan şükür milli takımı bırakmalımı? bence danimarka, denizli, son olarak isviçre maçlarında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda golü atamaması artık futbolu bırakması gerektiğini anlatıyor. Yani milli takımı bırakmalımı sorusuna cevabım EVET.. sizce???????? |
Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/11/2005 : 16:47:45
|
| Bence de evet.Artık yaşlandığı belli oluyo sadece beleş goller atıyor. |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 20/11/2005 : 17:08:22
|
Bence de bıraksın atık yeter, hem gençlerin önünüde tıkıyo...Milli takımların başına kim gelirse gelsin Hakan Şükürü düşünmeden edemiyo.Yani hocalarında aklını karıştırıyo.Tugay gitti, Bülent gitti Hakan hala duruyo.. Kendi bırakıcak gibi gözükmüyo, sıkı sıkıya yapışmış. Hala rekor kırma peşinde.. Söküp almak lazım onu ordan yoksa bir 10 yıl daha milli takımda oynar. Hem takıma da zarar veriyo, bi ton pozisyon kaçırıyo. hani bir olur iki olur da bir maçta beş pozisyon kaçırırsan yolun sonu gözükmüş demektir. Baksanıza Rüştü nün refleksleri zayıfladı diye düştüğü hale..Ne fenerde ne de milli takımda forma yüzü görmüyo ki o bir kaleci. Kısacası Hakan Şükürü hala milli takıma çağırmak bana garip geliyo. Onun devri bitti artık. Bide en çok sinir olduğum ve anlayamadığım şey fenerde semihin oynatılmaması. Kafamda kocaman bir ! işareti var. ama hala Daum un kafasına dank etmedi. Semih A milliye gelse harikalar yaratır. Her zamanki gibi genç yeteneklerimizi harcıyoruz. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 21/11/2005 : 01:16:37
|
Hakan milli formayı neden biraksın ki,bence yedek kulubesinde her zaman ihtiyaç var.Teknik direktörlerimizde bi acaiplik var.Ersun hoca kafadan kesip attı Hakan benim sistemimde lazım değil diye. Belli ki yalan söyledi,neredeyse tüm maçlarımızda rakip ceza sahasına hep yüksek top oynadık. Fatih hoca da geldiği gibi yine baştacı yaptı. Koy kulubeye gerektiğinde sok oyuna kim ne polemiği yapacak? |
 |
|
|
rohan
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 23/11/2005 : 18:03:24
|
| Hakan kesinlik milli takımı bırakmalı bi de oynatıyolar bi etkisi yok maçlarda daha etkili genç geleceğin türk yıldızı görülebilen yıldızları denesinler(daha çabuk)kadroyu iyi kurabilirsek (futbol oynayabilsek)oynadığımız takdir başarı da gelecektir |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 24/11/2005 : 07:25:19
|
| Bence kadroyu tamamen gençleştirmek lazım. Nasıl olsa önümüzde uzunca bi süre olacak. Büyük takımlarla özel maçlar yaparakta bu oyuncuların gelişmesi ve tecrübe kazanması sağlanmış olur hem.. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|