AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakan Şükür
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/12/2005 :  19:38:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2. ama kaç yıldır futbol oynuyor."nurettinki"'nin dediği gibi maç ortalamasına bakmak lazım.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/12/2005 :  13:21:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Siz bana şu anda HAKAN'dan daha iyi hava toplarını alabilecek adam gösterin.Ondan sonra EVET cevabını verin.Hakanı eğer kanatları iyi olan bir takıma karşı oynatırsan tabii ki olmaz.Sorun teknik adamdadır hakan'da değil...Her takımın zaaf tarafını bulmak HAKAN'ın işi değil, teknik direktörün işidir

Ben sana ne söyliycem biliyor musun?Türkiye Millî takımı kantalradan iyi oyun yapabilen bir takım değil kanatlardan futbol oynamamalıyız.Bizim işimiz göbekten yerden.Emre gibi,Yıldıray gibi,Tuncay gibi,Nihat gibi mükkemmel oyuncularımız varken anlamıyorum Hakan'ı forvete koyup ha bire orta açmanın mantığı ne?Ayrıca unutma ki Hakan bir maçta iki gol atmışsa mutlaka 5 tane kaçırmıştır.
alıntı:
hakan şükür santrafor değil forvettir..bende hakanın şöle şık bir plaseyle 20 metraeden atılmış golünü bilmiyorum...ama adam atıyo..hakan bırkmalı diyenler fenerbahçeli çoğunlukta kesin zaten:D...hava toplarının ve karambollerin değişmezi hakandır diğer forvette öteki işleri yapsın ben daha 20 sene hakanı izlerim no problem...

Demek ki bi akıllı Fenerbahçeliler kalmış.Tüm aklımızı size verelim de sizin gibi mi olalım?
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 17/12/2005 :  16:21:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne yani adam kemikleri sayılacak hele gelene kadar futbol mu oynayacak? adam bi maçta yakaladığı %100lük 5 pozisyondan en fazla birini atabiliyo.eskiden genç olmanın vaediği avantajla gol atıyodu ama şimdi oda yok.ne çalım atar ne zamanında pas verrir.milli takım böyle bir oyuncuyu kadrsunda tutarak ne kazanır ki.şunu kabullenmek lazım artık Hakan hurdaya çıktı bu kadar basit.artık uzun omanın bir avantajı yok.umutcanuguz'un da dediği gibi milli takım kanat futbolu oynayamaz.bizim işimiz kısa paslarla ve çabuk oyuncularla oynamak.bırakalım artık şu kanattan oynama saçmalığını.Hakan Şükür'ünki milli takıma hizmet değil inattır.adam birinci olmaya takmış durumda.her fırsatta gol düşünen ama atamayan bir oyuncu.futbolcu dediğn her yönüyle kendini geliştirmelidir bence.mevkii hiç önemli değil.Ümit Özat bile çalım atıyo artık :)Hakanın hayli hayli atması lazım.ama başarılı ama başarısız. Hakan kendine güvenini kaybetmiş artık, cesareti kalmamış.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kalmer0
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 17/12/2005 :  17:38:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN hakan sukur icin bi tane yorum yapcam...
HAKAN SUKUR bu yasa gada oynamıs yeter artık gitsin torunlarına para versin
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 18/12/2005 :  22:00:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru konuş derim kalmere

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa