Arkadaşlar gerçekten bu soruyu herkes kendine sorsun bence en büyük etkenler kadro dışı kalmış futbolcuların yine kadroya dahil edilmeleri mesela ALPAY 2 gol atmalarındaki en büyük etkenlerden biri alpay gereksiz penaltı aşırı motivastyon adam İSTİKLAL MARŞINI söylerken ağzı burnu yamuldu yüreğinedkini sahaya yansıtamadı ve sonuç......
Biraz daha geriye gidelim;Danimarka, Yunanistan,Ukrayna ve Gürcistan maçlarında kaçırmadık mı Almanya vizesini? Alpay'a fatura kesmek kolay ama doğru değil. Bence Fatih Terim saha içinde yapılması gerekeni yaptı(Türkiye'deki maçta)ama saha dışında yaptıkları doğru değil. İsviçre'de iyi oynayan taraf yoktu kötü oynayan taraf vardı ve o takım bizim milli takımımızdı. Bir hakemden çok daha iyi bir yönetim beklemeyin, iyi bir takım hakemin nasıl maç yöneteceğine bakmaz.
Biraz daha geriye gidelim;Danimarka, Yunanistan,Ukrayna ve Gürcistan maçlarında kaçırmadık mı Almanya vizesini? Alpay'a fatura kesmek kolay ama doğru değil. Bence Fatih Terim saha içinde yapılması gerekeni yaptı(Türkiye'deki maçta)ama saha dışında yaptıkları doğru değil. İsviçre'de iyi oynayan taraf yoktu kötü oynayan taraf vardı ve o takım bizim milli takımımızdı. Bir hakemden çok daha iyi bir yönetim beklemeyin, iyi bir takım hakemin nasıl maç yöneteceğine bakmaz.
Sana tamamiyle katılıyorum.Biz gruptan 1.çıksaydık baraj fln hikaye olcaktı.Alpay suçlu diosunuz.Alpay F.Terim geldikten sonra çaırıldı milli takım a ya ondan onceki maçlara ne demeli.Onda da alpay mı suçluydu.Bence biz Fatih Terim'e teşekkür bile etmeliyiz o gruptan bizi çıkartma başarısını gosterdi..