AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 bunu bilen varmı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 27/11/2005 :  17:51:49  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben 8MB S3 Savage 3d ile Delta Force'u çok zevkli oynuyordum.Şu an çıkan oyunların hepsi en az 64MB ekran kartı hafızası istiyor ki senin kartın 64MB olsa bile birşey kazanamassın çünkü kartın şuanda standart olan teklonojileri desteklemiyor.Eğer yeni bir ekran kartı alacaksan da vazgeç çünkü sisteminde büyük ihtimal günümüz oyunlarını kaldırmayacaktır.Öncelikle sisteminin bileşenlerini yaz bizde ona göre sana yardımcı olalım.Bu arada Delta Force 1\2 çok güzeldir hala ara sıra yükleyip oynuyorum hele o Novaya Zemblye(böle bişidi sanırım)adasındaki görevler yok mu...
Bu arada konu donanım'a taşınırsa daha iyi olur

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/11/2005 :  21:59:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Donanım ile alakalı bir konu değil ki. Mevcut donanımıyla hangi oyunları oynayabileceğini sormuş. Genel Tartışmalar en uygun yer.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

inanc
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 28/11/2005 :  16:03:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
8 mb ekran kartı ile ne oynanabilir? öncelikle fifa2002 world cup oynayabilirsin dediğin gibi counter strike, shogo, quake3 arena, delta force2, mario:) ,ben bilgisayar teknik servisiyim aslında hepte oyuncu müşterilerim geliyor azda olsa deneyimim var, kısaca 2003e kadar çıkmış çoğu oyunu oynayabileceğini düşünüyorum saygılar...

by_inanc
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 30/11/2005 :  18:57:08  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
efet 3 ay önceye kadar 8 mb ekran kartım vardı harry potter fifa 2002 gibi oyunları oynarsın hp 3 ve üstünü 2002 ve üstünü açmaz diyim...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/12/2005 :  23:27:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sensible soccer oyna
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla