Valla ben 8MB S3 Savage 3d ile Delta Force'u çok zevkli oynuyordum.Şu an çıkan oyunların hepsi en az 64MB ekran kartı hafızası istiyor ki senin kartın 64MB olsa bile birşey kazanamassın çünkü kartın şuanda standart olan teklonojileri desteklemiyor.Eğer yeni bir ekran kartı alacaksan da vazgeç çünkü sisteminde büyük ihtimal günümüz oyunlarını kaldırmayacaktır.Öncelikle sisteminin bileşenlerini yaz bizde ona göre sana yardımcı olalım.Bu arada Delta Force 1\2 çok güzeldir hala ara sıra yükleyip oynuyorum hele o Novaya Zemblye(böle bişidi sanırım)adasındaki görevler yok mu... Bu arada konu donanım'a taşınırsa daha iyi olur
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
8 mb ekran kartı ile ne oynanabilir? öncelikle fifa2002 world cup oynayabilirsin dediğin gibi counter strike, shogo, quake3 arena, delta force2, mario:) ,ben bilgisayar teknik servisiyim aslında hepte oyuncu müşterilerim geliyor azda olsa deneyimim var, kısaca 2003e kadar çıkmış çoğu oyunu oynayabileceğini düşünüyorum saygılar...