AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyanın En Korkunç Filmi Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/12/2005 :  18:29:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence hem güzel hemde korkunç arıyorsan karanlık suları izle.bi de garezin korku sahneleri bayaa iyi gerçi konusu bütün japon filmlerinin aynısı, basit.halkaya benzerliği ile dikkatimi çekmişti.korku kişiden kişiye değişir ama garez geç saatlerde,karanlıkta ve tek başına izlendiğinde normal bir insan için son derece korkunç oluyor.ben bunu bilerek gündüz izlemiştim:)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/12/2005 :  18:34:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haa bide bogy man(öcü/karabasan) de fena değil.macera ve korkuyu bir arada görmek istiyorsan tam sana göre...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 01/12/2005 :  19:20:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
be geçenlerde hayalet gemi dye bi şe izledim izlerken annem çığlık attı ama çok güzel

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 03/12/2005 :  01:26:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Testere'nin 2 filmi de kurgusuyla ve yaratıcılığıyla güzeldi. "Ceee-e", "görsel efekt" ya da "öcü"lerle korkutmak yerine insanın tamamen iç dünyasıyla yapayalnız kalması filmin atmosferini yeterince korkutucu kılıyordu zaten. Ancak oyunculuk açısından ve kurgunun uyarlandığı senaryo olaraktan pek iç açıcı diyemeyeceğim. Yine de zaman ayırılması gereken bir film. Yazarın notu: 7/10 ...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/12/2005 :  13:01:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karabasan da güzeldi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla