|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ainutulkas |
İletim - 03/08/2006 : 21:12:19 Bilinmeyenler diyarında duyulmamı$ bir ya$am sava$ı ba$ladı!
Çalıların arasından gelen hı$ırtılardan sonra ya$lı bir sava$çı yanınıza doğru gelir ve anlatmaya ba$lar.
"Bilinmeyenler diyarına hosgeldiniz yolcu. Belki anlamsızca sağa sola bakıp nerede olduğunuzu dü$ünüyorsunuz. Evet, hepimiz kayıbız. Fakat tek bildiğimiz hayatta kalmamız gerektiği. Bunun için tek $ansımız var, o da avlanmak. Bu diyar bize pek çok $eyi öğretiyor, ya$am mücadelesi, ya$amak için yapılan fedakarlıklar, güven, güç, hırs, zenginlik. Kaybolanların sefalet ya$adığını dü$ünmemelisin. İçeride seni büyük bir medeniyet bekliyor oalcak. Bankalar, klanlar, eğlenceler, gizli $atolar hatta belki bir evlilik. $unu bil ki zihnin seni buradayüceltecek yegane unsurdur. Bundandır ki hayal et, üstüne git ve onu al. Hayal kuramıyorsan o halde sol tarafa hiç bakma, burayı duymamı$ ol ve çık, bu son kurtulu$ $ansın oalcaktır. Ne diyorsun sanalın gerçeğine var mısın?"
şeklinde ufacık bir hikaye ile sımsıcak yeni bir oyuna başlama şansınız var. Oyunlardan hoşlanıyorsanız şayet bir bakmanızda fayda var. adres olarak : http://www.fantasturk.com |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
atom1995 |
İletim - 13/07/2009 : 14:48:47 arkadaşlar ben giremiyorum linke tıklayınca başka şeyler çıkıyor |
ainutulkas |
İletim - 15/08/2006 : 00:45:42 Level 15de ormanda dragonun mağarası çıkıyor, eğer silahınız ve zırhınız iyi ise (ki zaman zaman bu da yetmeyebilir) dragonu avlıyabiliyorsunuz. |
spıder_ozii |
İletim - 10/08/2006 : 22:39:16 zaten ana sayfasıda açılmıyor kiiiii |
love_mage43 |
İletim - 10/08/2006 : 17:21:49 ya benimki üyeliği kabul etmiyor her şeyi yapıyorum sonunda sayfa görüntülenemiyor diyo benim bağlantım ile bir ilgisi var mı yardım plz |
spıder_ozii |
İletim - 10/08/2006 : 11:40:33 iyi bende romara geçtim valla biri kesti beni geberdim şuanda ühühühü kademe 5te kaldım gitti satırlaryım |
|
|
|