AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Yeni bir rpg browser oyunu. Dragon Avı...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ainutulkas
Üye

İleti 4

İletim - 03/08/2006 :  21:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilinmeyenler diyarında duyulmamı$ bir ya$am sava$ı ba$ladı!

Çalıların arasından gelen hı$ırtılardan sonra ya$lı bir sava$çı yanınıza doğru gelir ve anlatmaya ba$lar.

"Bilinmeyenler diyarına hosgeldiniz yolcu. Belki anlamsızca sağa sola bakıp nerede olduğunuzu dü$ünüyorsunuz. Evet, hepimiz kayıbız. Fakat tek bildiğimiz hayatta kalmamız gerektiği. Bunun için tek $ansımız var, o da avlanmak. Bu diyar bize pek çok $eyi öğretiyor, ya$am mücadelesi, ya$amak için yapılan fedakarlıklar, güven, güç, hırs, zenginlik. Kaybolanların sefalet ya$adığını dü$ünmemelisin. İçeride seni büyük bir medeniyet bekliyor oalcak. Bankalar, klanlar, eğlenceler, gizli $atolar hatta belki bir evlilik. $unu bil ki zihnin seni buradayüceltecek yegane unsurdur. Bundandır ki hayal et, üstüne git ve onu al. Hayal kuramıyorsan o halde sol tarafa hiç bakma, burayı duymamı$ ol ve çık, bu son kurtulu$ $ansın oalcaktır. Ne diyorsun sanalın gerçeğine var mısın?"

şeklinde ufacık bir hikaye ile sımsıcak yeni bir oyuna başlama şansınız var. Oyunlardan hoşlanıyorsanız şayet bir bakmanızda fayda var. adres olarak : http://www.fantasturk.com

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/08/2006 :  00:44:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dragon'un Türkçesi varken, İngilizcesini kullanma nedeni neydi? Böyle daha mı karizmatik oluyor?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ainutulkas
Üye

İleti 4

İletim - 04/08/2006 :  10:00:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklı olabilirsiniz, lakin o türkçe olarak adlandırılan kelimenin de ne denli Türkçe olduğu başlı başına bir sorunsal değil midir?
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/08/2006 :  15:07:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam, ejderha da Farsça kökenli bir kelime; ancak "dragon"dan daha Türkçe olduğu kesin. Neyse, siz istediğinizi kullanabilirsiniz elbette; işinize karışmak haddim değil. Kolay gelsin size.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

PartizaN
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 04/08/2006 :  15:27:11  Bilgileri Göster  PartizaN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt güzel bi oyuna benziyor.Bi bakalım.Link için teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

PartizaN
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 04/08/2006 :  16:19:04  Bilgileri Göster  PartizaN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar nası lwl atlıyoruz burada yaaa
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000