AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Mansion

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 15/05/2008 : 15:26:12
Ben Mansion haritasını yükledim açtım ama hiç bot gelmiyo nasıl bot getirebilirim diğer bölümlerden çok sıkıldım lütfen yardım :(
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
davidvilla İletim - 01/08/2008 : 17:18:26
Evet, öncelikle hangi bölüme bot atcaksak o bölüme giriyoruz. Sonra consol a girip (bilmeyenler için é tusuna basıp) oraya aşağıdaki kodları sırayla tek tek yazıyoruz :

autowaypoint on
waypoint save
waypoint save nocheck
waypoint off
restart
Bu kadar..Artık botlarınızla oynayabilirsiniz, bir kez daha girdiğinizde bunları yapmanıza gerek yok.hem arkadaşlar ne kadar da çok çalışıyorsunuz bunun kısayoluda wardır .size ipucu benden pod gelmeyen yerlere pod getirmek için googleden fpsbanana.com yazın FPSBANANA > The FPS Customization Community yazan yere girin girince en yukarda maps yazan yere girin sonra orta tarafta cs counter strike cs condition zero cs 1.6 cs source war hangisini oynuyorsunuz mesela cs counter strike girin ona sonra yanlarda map başları war as fy es cs war hangi mapda oynuyorsanız mesela fy_iceworld fy kısmına girin yada başka map başlarına ordan o yerlerden map bulursunuz.size deyiyim pod lar içinde googleden cs maps org ye girin CS-MAPS.ORG - The Counter Strike File Archive | Hosted by ... buraya girin ordada podlar war thank you hakettik heralde
quLeryuzz İletim - 18/05/2008 : 20:49:35
Birşey değil.
Bir Şey Yapabildiğsem Ne Mutlu Bana :)
iso_demiro İletim - 18/05/2008 : 19:15:11
Nihayet oldu sağol faress...
iso_demiro İletim - 18/05/2008 : 04:58:21
podbot yüklüydü waypointsave nocheck'i yazmamıştın tekrar deneyecem...
delirecem olmuyo olmuyo
quLeryuzz İletim - 18/05/2008 : 02:11:22
NOT: Counter Strike 1.5 içindir.

Netten oynayamayanlar veya oynamayanlar .. Kısaca botlarla oynayanlar için çok güzel bir döküman... örneğin : iceworld , glass vb. yerlere bot atmak için...

Evet, öncelikle hangi bölüme bot atcaksak o bölüme giriyoruz. Sonra consol a girip (bilmeyenler için é tusuna basıp) oraya aşağıdaki kodları sırayla tek tek yazıyoruz :

autowaypoint on
waypoint save
waypoint save nocheck
waypoint off
restart
Bu kadar..Artık botlarınızla oynayabilirsiniz, bir kez daha girdiğinizde bunları yapmanıza gerek yok.

NOT: Alıntıdır, düzenleme t.j.'ye ait.

Bunu kullanmak için bu bot paketini kur.Her bölümde bot kullanabilirsin.

http://files.filefront.com/PodBOT+25+for+CS+15/;3327310;/fileinfo.html

0.03 Snitz Forums 2000