AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Mansion
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 15/05/2008 :  15:26:12  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Mansion haritasını yükledim açtım ama hiç bot gelmiyo nasıl bot getirebilirim diğer bölümlerden çok sıkıldım lütfen yardım :(

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 15/05/2008 :  21:49:26  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
NOT: Counter Strike 1.5 içindir.

Netten oynayamayanlar veya oynamayanlar .. Kısaca botlarla oynayanlar için çok güzel bir döküman... örneğin : iceworld , glass vb. yerlere bot atmak için...

Evet, öncelikle hangi bölüme bot atcaksak o bölüme giriyoruz. Sonra consol a girip (bilmeyenler için é tusuna basıp) oraya aşağıdaki kodları sırayla tek tek yazıyoruz :

autowaypoint on
waypoint save
waypoint save nocheck
waypoint off
restart
Bu kadar..Artık botlarınızla oynayabilirsiniz, bir kez daha girdiğinizde bunları yapmanıza gerek yok.

NOT: Alıntıdır, düzenleme t.j.'ye ait.

1.6 İçin ayrı bot paketleri var onları indir.İndirdikten sonra kurup bölüme gir ve konsola add_bot yaz ortada birşey çıkacak bekle bitsin sonra oyun tekrar açılacak ve botlat gelecek.
İyi oyunlar

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 16/05/2008 :  15:54:35  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e olmadı

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 16/05/2008 :  22:07:38  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1. kaç?

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 17/05/2008 :  18:59:38  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.5

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 18/05/2008 :  02:11:22  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
NOT: Counter Strike 1.5 içindir.

Netten oynayamayanlar veya oynamayanlar .. Kısaca botlarla oynayanlar için çok güzel bir döküman... örneğin : iceworld , glass vb. yerlere bot atmak için...

Evet, öncelikle hangi bölüme bot atcaksak o bölüme giriyoruz. Sonra consol a girip (bilmeyenler için é tusuna basıp) oraya aşağıdaki kodları sırayla tek tek yazıyoruz :

autowaypoint on
waypoint save
waypoint save nocheck
waypoint off
restart
Bu kadar..Artık botlarınızla oynayabilirsiniz, bir kez daha girdiğinizde bunları yapmanıza gerek yok.

NOT: Alıntıdır, düzenleme t.j.'ye ait.

Bunu kullanmak için bu bot paketini kur.Her bölümde bot kullanabilirsin.

http://files.filefront.com/PodBOT+25+for+CS+15/;3327310;/fileinfo.html

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000