AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 BattleField2142

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
@krep İletim - 10/04/2007 : 13:14:45
slm arkdaşlar ben bu oyunu oynamaya başlayalı 1 ay oluyo ama hala bişiyi çözemedim benim anlamadıgım bu oyunda sen hariç herkezde çeşitli silahlar war bombalar war fakat bende yok bunu sebebi ne acaba nerden yapabilirim bunu
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
batuhanus İletim - 17/04/2007 : 16:17:12
Haydaa kardeş ben seninkini orjinal biliyordum neyse eğer değilse yardım etmem yasak kusura bakma.
@krep İletim - 17/04/2007 : 10:40:25
alıntı:
BAR2142 tarafından yazılan:

HAYIR PUAN ALDIKCA OLURMU YAW. KARDES OYUN BI KERE ORJINAL OLCAK MULTIPLAYER E GİRİCEN SONRA PUAN ALICAN MULTIPLAYER DE ALDIGIN RUTBE WE EKIPMANLAR [BOMBA VS] SINGLE DA KULLANA BILCEN.GERCI MULTIDEN SINGLE YE DONEN ADAM HIC GORMEDIM AMA

tmm da yani diyosun ki orjinal olmadan silah alamazsın diyosun öylemi
BAR2142 İletim - 17/04/2007 : 03:26:02
HAYIR PUAN ALDIKCA OLURMU YAW. KARDES OYUN BI KERE ORJINAL OLCAK MULTIPLAYER E GİRİCEN SONRA PUAN ALICAN MULTIPLAYER DE ALDIGIN RUTBE WE EKIPMANLAR [BOMBA VS] SINGLE DA KULLANA BILCEN.GERCI MULTIDEN SINGLE YE DONEN ADAM HIC GORMEDIM AMA
batuhanus İletim - 16/04/2007 : 16:01:31
Commander olman senin için daha kötüdür.Önce puanları topla sonra oyunun bitmesine 50 adam kala(tabii senin takım KAZANIYORSA!!) commander ol.O zaman puanın ikiye katlanır.
@krep İletim - 16/04/2007 : 11:14:07
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Ya adam öldürdükçe puan alıyorsun işte.

ya nerdeyse oyundaki bütün adamları ben öldürüyom yinede açılmıyo silahlar oyunda komutan oluyom bombalattırıyom bölgeyi yine kill puanı veriyo fakat silahlar açılmıyo çözemedim bir türli

0.03 Snitz Forums 2000