slm arkdaşlar ben bu oyunu oynamaya başlayalı 1 ay oluyo ama hala bişiyi çözemedim benim anlamadıgım bu oyunda sen hariç herkezde çeşitli silahlar war bombalar war fakat bende yok bunu sebebi ne acaba nerden yapabilirim bunu
GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..
biraz daha açarmısın konuyu nasıl puan arttıkça fakat oyuna ilk basladıgında ölen adamlarda war ben bile bile kendi admalarımı öldürüyom onların çantalarını alıyom çıkıyo onlardan ama hiç kendime alamadım
GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..
ya nerdeyse oyundaki bütün adamları ben öldürüyom yinede açılmıyo silahlar oyunda komutan oluyom bombalattırıyom bölgeyi yine kill puanı veriyo fakat silahlar açılmıyo çözemedim bir türli
Commander olman senin için daha kötüdür.Önce puanları topla sonra oyunun bitmesine 50 adam kala(tabii senin takım KAZANIYORSA!!) commander ol.O zaman puanın ikiye katlanır.