AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 BattleField2142
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 10/04/2007 :  13:14:45  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkdaşlar ben bu oyunu oynamaya başlayalı 1 ay oluyo ama hala bişiyi çözemedim benim anlamadıgım bu oyunda sen hariç herkezde çeşitli silahlar war bombalar war fakat bende yok bunu sebebi ne acaba nerden yapabilirim bunu

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/04/2007 :  16:12:16  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Puan aldıkça yeni silahlar açılıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 11/04/2007 :  10:04:12  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Puan aldıkça yeni silahlar açılıyor.

biraz daha açarmısın konuyu nasıl puan arttıkça fakat oyuna ilk basladıgında ölen adamlarda war ben bile bile kendi admalarımı öldürüyom onların çantalarını alıyom çıkıyo onlardan ama hiç kendime alamadım

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/04/2007 :  13:32:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya adam öldürdükçe puan alıyorsun işte.
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 16/04/2007 :  11:14:07  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Ya adam öldürdükçe puan alıyorsun işte.

ya nerdeyse oyundaki bütün adamları ben öldürüyom yinede açılmıyo silahlar oyunda komutan oluyom bombalattırıyom bölgeyi yine kill puanı veriyo fakat silahlar açılmıyo çözemedim bir türli

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/04/2007 :  16:01:31  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Commander olman senin için daha kötüdür.Önce puanları topla sonra oyunun bitmesine 50 adam kala(tabii senin takım KAZANIYORSA!!) commander ol.O zaman puanın ikiye katlanır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000