|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Dodo |
İletim - 19/06/2007 : 10:25:42 Bu günlerde SilkroadOnline.net'i yoklayanlar görecektir ki, oyuna yeni bir paket gelmek üzere. Avrupa ile bizlerin şu anda oynadığı yani Asya - Çin Serverları birleştirilip, tüm itemler harmanlanacakmış. Yeni haritalar gelecekmiş. Yeni karakterler, canavarlar eklenecekmiş. PM olayı Knight Online'daki gibi metin kutucukları haline çevrilecekmiş. Kanat fonksiyonu eklenecekmiş... Buyrun bir de siz bakın; www.silkroadonline.net/teaser/europe_update/new_changes.asp
Bence böyle bir değişikliğin yapılması oyundaki dengeleri özellikle maddi çerçeveden dengeleri altüst edecek diye düşünüyorum. Çin haritasındakiler Avrupa itemlerine, Avrupa haritasındakiler Çin itemlerine sahip olmak için çok para harcayacaktır. Yeni karakterlerin elinin yüzünün daha düzgün oluşu da bende kıskançlık yaratmış durumda. Baştan başlayıp tekrardan 30 level boyunca kendimi zorlamak da bana pek akıl karı gibi gelmiyor. Sizler bu konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Sorellina |
İletim - 06/09/2007 : 07:00:00 Arkadaşlar biriniz bana yardım edebilir mi? Silkroadı FileShack ten yükledim. İnstall sayfası çıktı. İnstall butonuna tıkladım, başlattım ve SORUN! nedendir bilen var mı? |
Palad1n |
İletim - 03/09/2007 : 12:16:07 Yok, bu oyun bitti. Gerçeği görüp oyunu bırakın bence kınayta döndü >.> Her 10 oyuncudan 15'i hile.. |
-eL_Niño- |
İletim - 03/09/2007 : 12:02:17 Avrupalılar arasında denge sağlanmış ama çinliler biraz fazla kaçmış diğerlerine göre. Strler ve intler arasında önce saldıran kazanıyo genelde ama biraz ileri lv çinli charla kapışmaları söz konusu bile değil.
Not:Palacım bidenem ben EW olarak assası açtım sende LT olarak açarsan şekil bişiler olur :D |
karanga |
İletim - 02/09/2007 : 22:14:53 bu çin karakterlerindeki hızlı koşma skili avrupada mı var mı adanı unuttum yha:/ |
raidon93 |
İletim - 13/08/2007 : 21:10:45 İstanbula tabiki itemlerini geççirirsin ama europen karakter açarsan kullanamassın chinese karakterlerini we satmak da zor olur istanbulda hem geçirsen nolcak ki:) boşwer paranı geir yeter |
|
|
|