Bu günlerde SilkroadOnline.net'i yoklayanlar görecektir ki, oyuna yeni bir paket gelmek üzere. Avrupa ile bizlerin şu anda oynadığı yani Asya - Çin Serverları birleştirilip, tüm itemler harmanlanacakmış. Yeni haritalar gelecekmiş. Yeni karakterler, canavarlar eklenecekmiş. PM olayı Knight Online'daki gibi metin kutucukları haline çevrilecekmiş. Kanat fonksiyonu eklenecekmiş... Buyrun bir de siz bakın; www.silkroadonline.net/teaser/europe_update/new_changes.asp
Bence böyle bir değişikliğin yapılması oyundaki dengeleri özellikle maddi çerçeveden dengeleri altüst edecek diye düşünüyorum. Çin haritasındakiler Avrupa itemlerine, Avrupa haritasındakiler Çin itemlerine sahip olmak için çok para harcayacaktır. Yeni karakterlerin elinin yüzünün daha düzgün oluşu da bende kıskançlık yaratmış durumda. Baştan başlayıp tekrardan 30 level boyunca kendimi zorlamak da bana pek akıl karı gibi gelmiyor. Sizler bu konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz?
Bu nerdeyse 1 yıl önceden belirlenmiş bir olaydı bu paket şu anda japon serverında yüklenmiş ve kullanılmakta..
Ama yinede bilgilendirdiğin için saol..
Bu paket hakkında birazda ben bilgi wereyim;
--Skill-- Lighting e yıldırım eklenecek. Çoklu meteor olacak. Buzda buz kalıpları olacak. --Kıyafet-- Genellikle 1 levelin giysisi günümüzde giyilen kıyafetlere çok benzeyecek. --İtemler-- Sos zor çıkan bişey değilde normal itemler gibi olacak ondan da degerli seyler olacakmış. Her 10 yada daha fazla hayvanda bir item düsme olasılıgı olcakmıs. --Monsters-- lvl 100 unqıue hayvanı çıktı. Yeni polearm lı keçi we kuşlar çıktı. --Şehirler-- Duyduguma göre Şanlı Urfada geliyormuş haritaya. Toplam 10 şehir olcakmış(şu an 3)
benim bildigim kadarıyla yeni pakette bunlar yer alacakmış.
--İtemler-- Sos zor çıkan bişey değilde normal itemler gibi olacak ondan da degerli seyler olacakmış. Her 10 yada daha fazla hayvanda bir item düsme olasılıgı olcakmıs.
Artık oyun yalnızca Çin'deki kültürü değil komünizmi de yansıtacak desene. Herkese SoS çıkarsa ne farkım kalacak benden düşük levellı ve daha şanslı adamla?!
Verdiğin örnekler fazla uç. İki adamda aynı levelda olsun. Birinin on tane SoS'u var, diğerinin hiçbirşeyi. Itemsız olan ondan biraz daha fazla oynayıp diğer adam gelene kadar ondan daha iyi itemlere sahip oluyor. Ee başta bol itemı olanın bu zamana kadar ki emeğine noldu?