AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 silkroada girmek çok kolay

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
memoe İletim - 29/06/2007 : 15:08:32
arkadaşlar silkroada girmek artık çok kolay bu programla girebileceksiniz http://dosyam.net/?id=k9ittw

serwerınıza seçin ve yazın ID PASSword hepsini yazın connect diyin ekrana gelen kodları yazıp bu bekleyin gireceğiniz serwerı 3000 in altında gördüğünüz an Hemen Tıklayın Ve rahat bir şekilde girin Arkadaşlar saat:19:00 ve sadece (NEW) yani yeni serwerlara girebilirsiniz.. Diğer serwerlarda boşgördüğünüz an tıklayın ve girin poll yazısının yanındaki kutucuğu işatretlemsseniz olmas ve programı silkroadın içine atın
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
raidon93 İletim - 13/08/2007 : 21:16:09
Arkadaşlar açıkçası o program bendedde olmasına rağmen pek sonuç alamadım poll 3saniyede bir yeniliyor ortalama we 3sn de girme olsalığınız yüzde 40larda çünkü sadeece siz denemiyorsunuz 3000 den 2999 a düşünce denemeye kalkarsanız çok uğraşırsınız bnce şansınızı deneyin daha hızlı olur
Palad1n İletim - 10/07/2007 : 02:38:51
haydaaa odin gelmiş :S offf offf kömür gibi yanıyorum -.- Tatile 2 gün önce çıksaydım da servera yetişseydim.. Nese 23. serverı bekliycez 2 haftaya açarlar xD hangi gün açıldı server?
RoM3o İletim - 07/07/2007 : 14:56:40
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

2999 olduğu anda silki açıp id pw image yazasıya kadar 3010 olur ;)

"LOL"u ne sanıyorsun merak ediyorum?

lol sensin ahuauhau

Lol Yanlış anladı bence o bu lol'u ^^

Lol lough over laugh demektir buda kahkahalarla gülmek demektir bir başkasına sensin lol demek ne demektir [:] LOL :D
|WOLF| İletim - 01/07/2007 : 11:50:27
alıyo.denedim de konuşuyom.http://www.rev6.com/index.php?site=servers bu sitedede var.ama bencede o kadar beklemeye değmez.eskiden deniyodum onu artık denemiyom.
Palad1n İletim - 01/07/2007 : 00:30:39
o kadar bekledikten sonra almaz. takılır kalır 5 dk sonra gelir dc şeysi. Pratik zekanın ürettiği çözümler sadece size ait değil

0.04 Snitz Forums 2000