AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 silkroada girmek çok kolay
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 29/06/2007 :  15:08:32  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar silkroada girmek artık çok kolay bu programla girebileceksiniz http://dosyam.net/?id=k9ittw

serwerınıza seçin ve yazın ID PASSword hepsini yazın connect diyin ekrana gelen kodları yazıp bu bekleyin gireceğiniz serwerı 3000 in altında gördüğünüz an Hemen Tıklayın Ve rahat bir şekilde girin Arkadaşlar saat:19:00 ve sadece (NEW) yani yeni serwerlara girebilirsiniz.. Diğer serwerlarda boşgördüğünüz an tıklayın ve girin poll yazısının yanındaki kutucuğu işatretlemsseniz olmas ve programı silkroadın içine atın

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/06/2007 :  15:55:28  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lol. üç binin altındaysa server boştur ve girersin zaten. Biraz zorlarsan istediğine girersin. Poll kutucuğu sürekli refresh sağlar. o program sadece server durumu için

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 30/06/2007 :  07:58:22  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bak lol sensin ve burda 3000 in altına bazen inio o zorlamakla olmaz 2999 olduğu anda basarsan girer zorlamakla olmaz şans işi oradada ne zmn 2999 olursa görüosun ve basıyosun ayrıca o 3000 in altına girdiği an bi kaç sn ye sonra 3000 den yukarı çıkıo
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/06/2007 :  08:32:25  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2999 olduğu anda silki açıp id pw image yazasıya kadar 3010 olur ;)

"LOL"u ne sanıyorsun merak ediyorum?

lol sensin ahuauhau

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/06/2007 :  22:36:22  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
image code yazıp beklersen 3010 olmaz;)
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/07/2007 :  00:30:39  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o kadar bekledikten sonra almaz. takılır kalır 5 dk sonra gelir dc şeysi. Pratik zekanın ürettiği çözümler sadece size ait değil

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000