Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
|WOLF|
İletim - 23/10/2007 : 08:48:08 Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ; ben resim filan koymasını bilmediğim için yazarak anlatıyorum...
1.www.silkroadonline.net sitesine giriş yapıyoruz 2. Giriş yaptıktan sonra karsımıza bi pencere gelıo ve AGREE yazan yere tıklıyoruz ( AGREE yazısının gelmeme gıbı bı durumuda var oradakı acıklamayı anlayamadım ama sız sıteye maıl adresınızı ogrenmek ıcınde gırebılırsınız.ayrıca AGREE GELMEYINCEDE OLUYOR ) 3. Daha sonra manage account bölümünden mail adresimize bakıyoruz ( mail adresini sallayanlar için ) 4. Sonra www.joymax.com sitesine girip login oluyoruz (karşımıza 2 yer gelio birincisi mail adresini soruo diğeri ise nickname diye bişe soruo buraya bi nick giriyoruz ve yanda check butaonuna basıyoruz 'nick is avaliable yazısı geldikden sonra confirm e basıyoruz..(aynısı maıl ıcınde gecerli email check e tıklıyoz ) 5. bunları yaptıkdan sonra sıteye gırıs yapmıs oluyoruz daha sonra 6. altta MANAGE ACCOUNT yazan yere basınca karısımıza 2 tane seçenek çıkıyor biz alltakini yani mavi olanı secıyoruz 7. ve mutlu sonnn karsımıza 3 yer cıkıo 1. si eskı sıfresımızı 2. si yenı sıfremızı 3. su yenı sıfrenın tekrarını soru bunları gırdıkten sonra CONFIRM e basıyoruz ve olay tamamdır
NOT: Bilenler olabilir ben bilmeyenler ve yararlanmak ısteyenler ıcın ugrastım. NOT:2: ben gızlı sorunu unuttugum bı char uzerınde denedım tamamen gercektır. İNANMAYAN DENESİN
ALINTIDIR!
imş reklam olmas:)
bende denedim bunu oldu.
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
toski
İletim - 23/07/2009 : 01:12:42 beyler msn adresim tsk.gazi@windowslive.com bana bi anlatın şunu lütfennnnnnnnn..........
ertekin
İletim - 26/04/2009 : 14:52:17suvari_44@hot.. lütfen acil yardımcı olun yha:S:S
ertekin
İletim - 26/04/2009 : 14:49:02 arkadaşlar ben deniyorum olmuyor msn vereyim lütfen iyice anlatın şunu bana yhaa
|WOLF|
İletim - 24/10/2007 : 12:57:10 ama gizli sorsunu bilmeyenlerde var.
Palad1n
İletim - 23/10/2007 : 16:57:58 Zaten gizli soru ile şifre değiştirme sistemi şifresini unutanlar için. İngilizcesi olan biri yapabilir rahatlıkla :)