AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Gizli Sorusuz Şifre Değiştirme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/10/2007 :  08:48:08  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ; ben resim filan koymasını bilmediğim için yazarak anlatıyorum...

1.www.silkroadonline.net sitesine giriş yapıyoruz
2. Giriş yaptıktan sonra karsımıza bi pencere gelıo ve AGREE yazan yere tıklıyoruz ( AGREE yazısının gelmeme gıbı bı durumuda var oradakı acıklamayı anlayamadım ama sız sıteye maıl adresınızı ogrenmek ıcınde gırebılırsınız.ayrıca AGREE GELMEYINCEDE OLUYOR )
3. Daha sonra manage account bölümünden mail adresimize bakıyoruz ( mail adresini sallayanlar için )
4. Sonra www.joymax.com sitesine girip login oluyoruz (karşımıza 2 yer gelio birincisi mail adresini soruo diğeri ise nickname diye bişe soruo buraya bi nick giriyoruz ve yanda check butaonuna basıyoruz 'nick is avaliable yazısı geldikden sonra confirm e basıyoruz..(aynısı maıl ıcınde gecerli email check e tıklıyoz )
5. bunları yaptıkdan sonra sıteye gırıs yapmıs oluyoruz daha sonra
6. altta MANAGE ACCOUNT yazan yere basınca karısımıza 2 tane seçenek çıkıyor biz alltakini yani mavi olanı secıyoruz
7. ve mutlu sonnn karsımıza 3 yer cıkıo 1. si eskı sıfresımızı 2. si yenı sıfremızı 3. su yenı sıfrenın tekrarını soru bunları gırdıkten sonra CONFIRM e basıyoruz ve olay tamamdır

NOT: Bilenler olabilir ben bilmeyenler ve yararlanmak ısteyenler ıcın ugrastım.
NOT:2: ben gızlı sorunu unuttugum bı char uzerınde denedım tamamen gercektır. İNANMAYAN DENESİN

ALINTIDIR!

imş reklam olmas:)

bende denedim bunu oldu.

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 23/10/2007 :  16:57:58  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten gizli soru ile şifre değiştirme sistemi şifresini unutanlar için. İngilizcesi olan biri yapabilir rahatlıkla :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/10/2007 :  12:57:10  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama gizli sorsunu bilmeyenlerde var.
Sayfanın En Üstüne Git

ertekin
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/04/2009 :  14:49:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben deniyorum olmuyor msn vereyim lütfen iyice anlatın şunu bana yhaa

123456
Sayfanın En Üstüne Git

ertekin
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/04/2009 :  14:52:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
suvari_44@hot.. lütfen acil yardımcı olun yha:S:S
Sayfanın En Üstüne Git

toski
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 23/07/2009 :  01:12:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler msn adresim tsk.gazi@windowslive.com bana bi anlatın şunu lütfennnnnnnnn..........
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000