timurlenk kardeşim gerçekten cok tesekkr ederim senin yardımlarınla sonunda geçebildim o bölümü şimdide GALİBA EFEPAKOZ arkadaşımın takıldığ bölümde takıldım o bölüm şöyle;şu motorbisikletlileri durdurmak gerekiyor ama 3 ünüde vuruyorum fakat 2-3 sn sonra mission failed yazıyor
acaba bu bölüm sessiz oynanması gereken bi bölmmü yoksa başka motorda mı var,varsa 4 ünü birden nasıl imha edebilirim?zaten ikisini hareket etmeden üstündeki adamları vuruyorum tam diğer sokağa çıktığımda öbürü hemen önümden kaçmaya çalışıyor ama makinalıyla dersini veriyorum fakat fayda etmiyor... bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz!!!
Ben bir bölümde takıldım.Bizim adamı kurtarmaya çalışıyoruz galiba ama belli bir süre var bir kapıdan çıkıyor arkasındanda 2 düşman ben düşmanları da öldürüyorum ama bizim adam yine ölüyor acaba başka bi yolu mu var yardım ederseniz sevinirim :)
slm arkadaşlar bn daha yeni üye oldm. sizden bi konu hakkında bilgi almak istiorm havaalanı bölümde başlar başlamaz mission failed dio o bölümü nasl gecebilirm? şimdiden yardımlar için teşekkür ederim
slm arkadaşlar bn daha yeni üye oldm. sizden bi konu hakkında bilgi almak istiorm havaalanı bölümde başlar başlamaz mission failed dio o bölümü nasl gecebilirm? şimdiden yardımlar için teşekkür ederim
Havaalanı bölümünde ilk önceleri sessiz ilerlemen gerekiyor. Bunun için susturuculu tabancayı kullanmanda fayda var. Ana hangar kapılarına geldikten sonra farkedilip alarm çalsa da görev sonlanmıyor, oyuna devam ediyorsun. Hatırladığım kadarıyla böyleydi. İyi oyunlar.